Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165970 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSMHKNPK tok iPhone 14 Pro - fekete Szilikon Ikonik Metal Pin


Cikkszám: KF001701-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165970 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSMHKNPK tok iPhone 14 Pro - fekete Szilikon Ikonik Metal Pin


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Ikonik Metal Pin kollekció Legújabb Szilikon Ikonik Metal Pin kollekció azoknak szól, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket és kifinomult tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ez az egyedi sorozat fém jelvénnyel hívja fel magára a figyelmet, amely nemcsak luxus jelleget kölcsönöz a kollekciónak, hanem a tulajdonos egyedi stílusát is kifejezi. Ezek a tokok nemcsak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülések ellen, hanem egyben a kifinomult elegancia megnyilvánulásai is.

Kiváló minőségű anyagok Minden tokot nagy gondossággal terveztek és készítettek el. A hátlapot merevlemez erősíti, amely megerősíti a telefon hátulját a sérülésektől. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztos fogást ad a telefonnak, így a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy a telefon véletlenül kicsúszik a kezéből.

Jellegzetes jelvény A védőtoke kollekcióját egy nagy, háromdimenziós fém jelvény díszíti az excentrikus tervező képével. Az egészet egy fémlemez egészíti ki Karl Lagerfeld logójával, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell attól tartania, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készülékeket az ütődésektől, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombburkolatot és port kivágást tartalmaz.

A termék Karl Lagerfeld licensze alatt készült.
Műszaki adatok Kollekció: Szilikon Ikonik Metal Pin Típus: Kemény tok Anyag: TPU/Szilikon Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett