Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166335 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSMHCNPK tok iPhone 14 Pro - fekete Szilikon Fém Pin


Cikkszám: KF001706-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166335 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSMHCNPK tok iPhone 14 Pro - fekete Szilikon Fém Pin


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fém Pin

A legújabb Szilikon Choupette Fém Pin kollekció azok számára készült, akik kedvelik a kifinomult kiegészítőket és egy ugyancsak kifinomult tokot keresnek az iPhone-ukhoz. Ez az egyedülálló sorozat figyelemfelkeltő a nagy méretű fém folt miatt, mely nemcsak luxus karaktert ad a kollekciónak, hanem az egyedi stílust is kifejezi, mely a tulajdonosára jellemző. Ezek a tokok nem csak a készülék védelmét szolgálják a nem kívánt sérülésektől, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulását is képviselik.

Kiváló minőségű anyagok

Minden tok, amely a kollekció része, nagy gondossággal lett megtervezve és elkészítve. A hátlap egy merev lemezzel van megerősítve, mely növeli a telefon hátlapjának védelmét a károsodásokkal szemben. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, melynek köszönhetően a telefon biztosan fekszik a kézben és a felhasználónak nem kell aggódnia, hogy véletlenül kiesik a telefon a kezéből.

Jellegzetes folt

A védőtokok sorozatát egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti, amely a tervező imádott macskájának, a híres Choupette-nek az arcképét ábrázolja. Az egész kollekciót egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely megerősíti ezen híres márka termékeinek kiváló minőségét és hitelességét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz

A tok pontosan a készülékéhez lett tervezve, így nem kell aggódnia, hogy a készüléke kicsúszik a tokból. A kollekció védi a készüléket az ütésektől, elnyeli a rezgéseket és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelkedett szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portnyílással rendelkezik.

Termék Karl Lagerfeld licenc alapján gyártva

Műszaki adatok

Kollekció: Szilikon Choupette Fém Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett