Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165734 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSAKCPSK tok iPhone 14 Pro kemény tok - fekete Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette


Cikkszám: KF001690-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165734 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP14LSAKCPSK tok iPhone 14 Pro kemény tok - fekete Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette egy egyedi és avantgárd tok sorozat, amely stílusos kiegészítővé varázsolja telefonodat a mindennapi viseleted részeként. A Saffiano Karl & Choupette kollekció tartozékai nagyszerű választást jelentenek azoknak, akik luxus stílusban szeretnék megvédeni iPhone-jukat.

A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és külső behatásoknak. A legmagasabb minőségű ökológiai Saffiano bőr ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A tökéletes illeszkedés megfelelően elnyeli az ütéseket, miközben teljes hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz.

Jellegzetes képek
Az anyagot háromdimenziós fém folt díszíti az excentrikus tervező és szeretett macskája, Choupette képével. Az összhatást egy fém lemez egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, amely a kiváló minőséget és a termékek hitelességét igazolja, melyekért ez a híres márka felelős.

További funkciók
A tokot egy praktikus keresztpántos zsinórral gazdagították, amely rendkívüli funkcionalitást biztosít. Ez a zsinór lehetővé teszi, hogy a tokot nyakban vagy vállon viseljed, így kényelmes hozzáférést biztosítva a készülékhez, miközben szabad mozgást biztosít. A zsinór szolidan készült, nemcsak gyakorlati használatot biztosít, hanem tökéletesen illeszkedik a termék jellegzetes stílusához, amelyet Karl Lagerfeld és szeretett macskája, Choupette képei díszítenek.

Ez a funkcionális részlet nemcsak praktikusságot ad hozzá, hanem gazdagítja a tok teljes megjelenését, így ideális választás azoknak, akik értékelik az elegancia és a praktikusság kombinációját egy termékben.
A terméket Karl Lagerfeld licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU, öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett