Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339166304 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP13XSMHCNPK tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - fekete szilikon C fém tű


Cikkszám: KF001705-0 | EAN/Vonalkód: 3666339166304 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP13XSMHCNPK tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - fekete szilikon C fém tű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette Fém Kitűző A legújabb Szilikon Choupette Fém Kitűző kollekció azok számára készült, akik szeretik a kifinomult kiegészítőket és éppen olyan kifinomult tokot keresnek az iPhone-jukhoz. Ez az egyedülálló sorozat figyelemfelkeltő a nagy fém foltnak köszönhetően, mely nemcsak luxus karaktert ad a kollekciónak, hanem tulajdonosának egyedi stílusát is kifejezi. Ezek a tokok nemcsak a készülék véletlen sérülésektől való megóvását szolgálják, hanem a kifinomult elegancia megnyilvánulását is jelentik.

Kiváló minőségű anyagok Minden tok nagy gondossággal készült. Az hátlap egy merev lemezzel van megerősítve, amely védi a telefon hátulját a károsodástól. A tok külső része puha szilikonnal van borítva, ami biztos fogást ad a készüléknek, így a felhasználónak nem kell aggódnia a véletlen kicsúszás miatt.

Egyedi fém folt A kollekció tokjait egy nagy, háromdimenziós fém folt díszíti a tervező kedvelt macskájának - a híres Choupette-nek - képével. Az egészet egy fém lap egészíti ki Karl Lagerfeld logójával, ami a híres márka által képviselt kiváló minőséget és hitelességet igazolja.

Teljesen illeszkedik a telefonhoz A tok pontosan az ön készülékéhez lett tervezve, így nem kell aggódnia, hogy a telefon kicsúszik a tokból. A kollekció tokjai védik a készüléket az ütésektől, elnyelik a rázkódásokat és növelik a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítással és port kivágással rendelkezik.

Termék Karl Lagerfeld engedéllyel gyártva

Technikai adatok
Kollekció: Szilikon Choupette Fém Kitűző
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett