Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165697 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP13LSAKCPSK tok iPhone 13 Pro - fekete Crossbody Saffiano Metal Pin Karl&Choupette


Cikkszám: KF001688-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165697 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHCP13LSAKCPSK tok iPhone 13 Pro - fekete Crossbody Saffiano Metal Pin Karl&Choupette


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette egy egyedi és avantgárd sorozat, amely stílusossá teszi telefonját a mindennapi öltözékének részeként. A Saffiano Karl & Choupette kollekció tartozékai tökéletes választást jelentenek azok számára, akik egyedi tokot keresnek, hogy luxus stílusban védjék iPhone-jukat.

Erős kialakítás
A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső hatásoknak. A legjobb minőségű ökológiai Saffiano bőr ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését. A tökéletes illeszkedés megfelelően elnyeli a lökéseket, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.

Jellemző képek
Az anyagot egy háromdimenziós fém folt díszíti, amely az excentrikus tervező és szeretett macskája, Choupette képével van ellátva. Az egészet egy fémlemez egészíti ki, amely a Karl Lagerfeld logót viseli, amely megerősíti e híres márka termékeinek kiváló minőségét és hitelességét.

Kiegészítő funkcionalitás
A tokot egy praktikus crossbody pánttal gazdagították, amely kivételes funkcionalitást biztosít. Ez a pánt lehetővé teszi a tok nyakban vagy vállon való viselését, kényelmes hozzáférést biztosítva az eszközhöz, miközben szabad mozgást biztosít. A pánt szilárdan van elkészítve, nemcsak praktikus használatot, hanem a termék jellegzetes stílusához is tökéletesen illeszkedik, amelyet Karl Lagerfeld és szeretett macskája, Choupette képekkel díszített fém tű egészít ki. Ez a funkcionális elem nemcsak praktikumot ad, hanem gazdagítja a tok egész megjelenését, így ideális választás azok számára, akik egy termékben eleganciát és praktikusságot értékelnek.

A terméket Karl Lagerfeld engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette
Típus: Hardcase
Anyag: TPU, ökológiai bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / 13 6.1"

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE, hogy iPhone 13 esetén a kamerakivágás nagyobb lesz, panaszok nem tárgyát képezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett