Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122850 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14XSANKCPG iPhone 14 Pro Max 6.7" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Karl & Choupette tok


Cikkszám: KF001617-0 | EAN/Vonalkód: 3666339122850 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14XSANKCPG iPhone 14 Pro Max 6.7" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Karl & Choupette tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette
Egyedi iPhone tok kollekció, melyet a legendás Karl Lagerfeld, világhírű divattervező fejlesztett ki. Ez a kiegészítő garantálja, hogy stílusos és divatos megjelenést biztosít, miközben nyugodt lehetsz afelől, hogy iPhone-od teljes védelmet élvez. Az elegáns iPhone tok biztosítja a készülék védelmét a nem kívánt karcolások és ütések ellen. A tökéletes illeszkedés megfelelően tompítja az esetleges ütéseket, miközben teljes hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz.

A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, mely ellenáll a kopásnak és külső hatásoknak. A kiváló minőségű ökológiai Saffiano bőr ellenáll a károsodásoknak és karcolásoknak, így hosszú ideig megtartja esztétikus megjelenését. Az anyagot egy háromdimenziós folttal díszítették, amely az excentrikus tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-t ábrázolja. Az egészet egy fémlap egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval, amely igazolja a kiváló minőséget és az autenticitást, amelyért ez a jól ismert márka felelős.

A divatos tok védőfedele vízszintesen hajtható le, aminek köszönhetően állványként is funkcionál. Az iPhone egy Saffiano Monogram kollekciós tokkal nemcsak jól néz ki, hanem funkcionalitást is nyer - a felhasználó könnyedén nézhet filmeket kényelmes helyzetben vagy telefonálhat szabadkézi módban. Emellett a tok belsejében három zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. Az eset fedelére borított finom mikroszál segíti a smartphone képernyőjének védelmét a karcolások ellen.

Termék Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette gyűjtemény licencével gyártva.
Típus: fliptok
Anyag: TPU / Eco bőr
Szín: Ezüst
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett