Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339123000 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14LSAKLHPG iPhone 14 Pro 6.1" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Monogram tok


Cikkszám: KF001637-0 | EAN/Vonalkód: 3666339123000 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLBKP14LSAKLHPG iPhone 14 Pro 6.1" fliptok ezüst/ezüst Saffiano Monogram tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram

A legendás Karl Lagerfeld – a világhírű divattervező – által fejlesztett védő iPhone tokok kollekciója. Ez a kiegészítő elengedhetetlen a kifinomult vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jó megjelenést szeretnének, ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes védelem alatt áll. Az elegáns iPhone tok garantálja a készülék védelmét a nem kívánt karcolások és ütések ellen. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő párnázását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.

A tok szerkezete tartós poliuretánból készül, amely kopás- és külső hatásoknak ellenálló. A legmagasabb minőségű ökológiai Saffiano bőr ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A híres tervező monogramjának dombornyomott motívuma nagyszerű ajánlat azok számára, akik értékelik a luxus megjelenést a divatban. Az egészet egy fémlemez egészíti ki, melyen a Karl Lagerfeld logó található, ami a kiváló minőséget és a termékek eredetiségét szavatolja, amelyért ez a jól ismert márka felelős.

A divatos tok védőflappal rendelkezik, amely vízszintesen hajtható - így a tok állványként is funkcionál. Az iPhone, amelyet a Saffiano Monogram kollekció tokjával szereltek fel, nemcsak jól néz ki, hanem funkcionálisabbá is válik – a felhasználó könnyedén nézhet filmeket kényelmes pozícióban, vagy telefonhívásokat folytathat anélkül, hogy a kezében tartaná a készüléket.

Ezenkívül a tok belsejében 3 zseb található kártyák, bankjegyek vagy dokumentumok számára, így sikeresen helyettesítheti a pénztárcát. A tok belsejét borító finom mikroszálas anyag segít megvédeni az okostelefon képernyőjét a karcolásoktól. Termék, amelyet Karl Lagerfeld licenc alapján gyártottak.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano Monogram
Típus: Fliptok
Szín: Ezüst
Anyag: TPU, öko-bőr
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett