Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162665 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001741-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162665 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció burkolatával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és ragaszkodását egy értékelt ruhamárkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készüléke számára.

Erős anyagok és kiváló kivitelezés: Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel a kollekció gyártásához. Az erős és kemény polikarbonát (hátlap) erősíti a telefon hátlapját a törés ellen, míg a rugalmas termoplasztikus poliuretánt használják az eszköz oldalain, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, és védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A telefon a tokba helyezve biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságot és a sokkokkal, ütésekkel szembeni ellenállást. A tokok kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamerarendszer védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés: A Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját, köszönhetően a híres tervező Karl Lagerfeld és macskája, Choupette képének. A grafikák középre helyezve találhatóak a gyűrű közepén, ugyanakkor finomak és tökéletesen illenek az egész tok stílusához. A díszítéseket egy vékony poliuretán réteg fedi, amely ellenáll az kopásnak, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A csillogó részecskék használatának köszönhetően a tok egyedi megjelenést kölcsönöz, és lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az egyediséget és szeretnek kitűnni.

Kényelmes telefon töltés: A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtse el a tok eltávolításának szükségességét a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnia kellene a kamerarendszer véletlen sérülése miatt. A terméket a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
- Kollekció: Karl&Choupette Glitter MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett