Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162641 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: KF001739-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162641 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció egyszerre kombinál kifinomult megjelenést és kiváló minőséget. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenést szeretne biztosítani. A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció tokjával kihangsúlyozhatod kiváló stílusodat és ragaszkodásodat egy elismert ruházati márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítod készüléked számára.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Ennek a kollekciónak az elkészítéséhez csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az erős és kemény polikarbonát (hátsó rész) megerősíti a telefon hátulját a töréssel szemben. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely megkönnyíti a felhelyezést és eltávolítást, és védi a készülék oldalait a sérülésektől. A telefon ezzel a tokkal biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütésállóságát, valamint ütéselnyelést biztosítva. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással.

Különleges és elegáns megjelenés
A Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedülálló dizájnját Karl Lagerfeld híres tervező és macskája, Choupette képével. A grafika központilag van elhelyezve a gyűrű közepén, mégis diszkrét és tökéletesen illeszkedik a tok egész stílusához. A díszítések finom poliuretán réteggel vannak bevonva, ami kopásállóvá teszi őket, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A csillámpor részecskék használatának köszönhetően a tok szokatlan megjelenést kölcsönöz, amely lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az egyediséget és szeretnek kitűnni a többiek közül.

Kényelmes telefon töltés
A kollekció MagSafe mágneses gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el, hogy le kell venned a tokot a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen tölthesd telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Termék a Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártva.

Technikai adatok
Kollekció: Karl&Choupette Glitter MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett