Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162634 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 - fekete


Cikkszám: KF001738-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162634 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Karl&Choupette Glitter MagSafe tok iPhone 15 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egy egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és biztosítani szeretnék stílusos megjelenésüket. A Karl&Choupette Glitter MagSafe kollekció borítójával hangsúlyozhatja kiváló stílusát és kötődését egy elismert ruházati márkához, miközben a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítja készülékének.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A kollekció gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták. Az erős és kemény polikarbonát (hátoldal) segíti a telefon hátlapjának megerősítését, hogy az ne törjön el. A készülék oldalainál rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely könnyű szerelést és szétszerelést biztosít, valamint védi az eszköz oldalait a sérülések ellen. A tokkal felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kezébe és majdnem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, növelve annak biztonságát és ütések elleni ellenállását, valamint tompítva az ütéseket. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés
A Karl&Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-jának egyedi dizájnját Karl Lagerfeld és macskája, Choupette híres képeinek köszönhetően. A grafikák középen, a gyűrű közepén helyezkednek el, mégis diszkrétek és tökéletesen illeszkednek a teljes tok stílusához. A díszítéseket egy finom poliuretán réteg borítja, amely kopásállóvá teszi őket, így a tokok hosszú ideig kifogástalanul néznek ki. A csillámrészecskék használatának köszönhetően a tok egyedülálló megjelenést kap, amely kiemelkedik és ragyog a tömegből. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik az eredetiséget és szeretnek kitűnni a többiek közül.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi kényelmesen feltölteni telefonja akkumulátorát anélkül, hogy aggódna a kamera véletlen sérülése miatt.

A termék a Karl Lagerfeld márka licensze alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Karl&Choupette Glitter MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1''

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett