Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318482 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 tok - Átlátszó


Cikkszám: KF002331-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318482 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 tok - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnék összehangolni a funkcionalitást és a kivételes stílust okostelefonjuk számára. Szilárd védelmet nyújt, és ez a kivételes kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, amely az egyedi dizájnnal vonzza a figyelmet.

Emeld ki kifinomultságodat: Ez az elegáns tok figyelemfelkeltő, a teljes felületén elhelyezett "KL" monogrammal, amely rendkívül dizájnos megjelenést kölcsönöz neki. A tok konstrukcióját alumínium betétek gazdagítják a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon. Ezt a kollekciót egy nyomtatás egészíti ki, amely a legendás tervezőt mutatja be kedvenc macskája, Choupette társaságában, és amely a mágneses gyűrű közepén található.

Megbízható védelmet nyújt: A tok hatékonyan véd az ütésektől, elnyeli a sokkot és növeli a telefon biztonságát. A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz és nyíláshoz megfelelő kivágásokkal rendelkezik.

Töltsd fel telefonodat tok nélkül: A mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabil tartást is biztosít a készüléknek a töltés során. Ez kiküszöböli a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem egy funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett