Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318420 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Cikkszám: KF002329-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318420 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 16 Pro tok - Rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik a funkcionalitást és a kivételes stílust szeretnék ötvözni okostelefonjukhoz. Az erős védelmet nyújtó, kivételes kollekció nemcsak az eszköz biztonságát biztosítja, hanem egyedi karaktert is ad neki, amely egyedi dizájnjával vonzza a figyelmet.

Emeld ki a kifinomultságodat
Ez az elegáns tok a teljes felületén elhelyezett "KL" monogrammal vonzza a figyelmet, amely rendkívül dizájnos megjelenést kölcsönöz neki. A tok felépítését alumínium betétek gazdagítják a kamera kerete és az oldalgombok körül. A kollekció kiegészítéseként egy nyomatot is tartalmaz, amely a legendás tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-t ábrázolja, és a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosíts megbízható védelmet
A tok hatékonyan védi az ütésektől, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A borítók enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és port kivágással ellátott.

Töltsd a telefonodat anélkül, hogy eltávolítanád a tokot!
A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, amely lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja az eszköz stabil tartását a töltési folyamat során. Ez kiküszöböli az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használat során is funkcionális eszközzé. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett