Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285302 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 15 tok - Átlátszó


Cikkszám: KF002266-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285302 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 15 tok - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik harmóniát keresnek a funkcionalitás és a kivételes stílus között. Ez a kivételes kollekció nem csupán biztosítja a készülék védelmét, hanem egyedi karaktert is ad neki, figyelemfelkeltő, egyedi dizájnjával.

Hangsúlyozd kifinomultságodat ezzel az elegáns tokkal, amelyet a teljes felületén elhelyezett "KL" monogram teszi rendkívül dizájnossá. A tok kialakítása alumínium betétekkel gazdagított a kamera körüli kereten és az oldalsó gombok mentén. Ezt a kollekciót egy nyomat egészíti ki, amely a legendás tervezőt mutatja be szeretett macskája, Choupette társaságában, a mágneses gyűrű közepére helyezve.

Biztosíts megbízható védelmet! A tok hatékonyan véd az ütésektől, elnyeli az ütődéseket és növeli a telefon biztonságát. A burkolatok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kamera lencséje védett a karcolások vagy törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden szükséges gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Töltsd fel a telefonod anélkül, hogy levennéd a tokot! A mágnesgyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabil tartást is biztosít a készülék számára a töltés folyamán, kiküszöbölve a lehetséges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használathoz is funkcionális eszközként szolgál. A tok a Karl Lagerfeld márka licencének keretében készült.

Technikai adatok:
Kollekció: IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett