Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339285043 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 15 Pro tok - Pink


Cikkszám: KF002261-0 | EAN/Vonalkód: 3666339285043 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe iPhone 15 Pro tok - Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik okostelefonjukhoz a funkcionalitás és a kivételes stílus harmóniáját keresik. Ez a kivételes kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja a szilárd védelemmel, hanem egyedi karaktert is ad hozzá, figyelemfelkeltő, egyedi dizájnjával.

Tűnj ki eleganciáddal: Ez az elegáns tok figyelemfelkeltő a teljes felületén elhelyezett "KL" monogramjával, ami rendkívül dizájnos megjelenést biztosít. A tok szerkezete alumínium betétekkel gazdagodik a kamera és az oldalsó gombok körüli keretnél. A kollekciót kiegészíti egy nyomat, amely a legendás tervezőt ábrázolja szeretett macskájával, Choupette-tel, amely a mágneses gyűrű közepébe van elhelyezve.

Nyújtson megbízható védelmet: A tok hatékonyan védi az ütközések ellen, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A borítók enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolódásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedele és portkivágása megvan.

Töltse fel telefonját anélkül, hogy levetné a tokot! A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a készülék stabil tartását is a töltési folyamat során. Ez kiküszöböli a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítő, hanem a mindennapi használatra szolgáló funkcionális eszköz is. A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok Gyűjtemény: IML Monogram Karl & Choupette Head MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: PC / TPU / Alumínium Szín: Pink Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett