Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339284886 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe iPhone 15 tok - Fekete


Cikkszám: KF002255-0 | EAN/Vonalkód: 3666339284886 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe iPhone 15 tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe kollekció tökéletes megoldás azok számára, akik okostelefonjukon szeretnék harmonizálni a funkcionalitást a kivételes stílussal. Ez a kivételes kollekció szilárd védelmet nyújt, nemcsak a készülék biztonságát biztosítja, hanem egyedi jelleget is kölcsönöz neki, figyelemfelkeltő egyedi formatervezésével.

Emeld ki kifinomultságodat! Ez az elegáns tok figyelemfelkeltő a teljes felületére helyezett "KL" monogrammal, amely rendkívül tervezői megjelenést kölcsönöz neki. A tok szerkezetét alumínium betétek gazdagítják, melyek a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon találhatóak. A kollekciót a legendás tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-et ábrázoló nyomtatott kép teszi teljessé, amely a mágneses gyűrű közepén kapott helyet.

Biztosíts megbízható védelmet! A tok hatékonyan véd a becsapódások ellen, elnyeli az ütéseket és növeli a telefon biztonságát. A borítások kissé megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyőt és a kamera lencsét megóvják a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb számára megfelelő fedéseket és a portok számára kivágásokat tartalmaz.

Töltsd fel a telefonodat tok levétele nélkül! A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem a készülék stabil tartását is garantálja a töltés során. Ez kiküszöböli az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé, hanem mindennapi használatra egy funkcionális eszközzé is válik. A tok a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Monogram Karl & Choupette Fej MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: PC / TPU / Alumínium
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett