Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318239 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fekete


Cikkszám: KF002299-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318239 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe sorozat ideális megoldás azok számára, akik funkcionalitás és egyedi stílus közötti harmóniát keresnek okostelefonjuk számára. Ez a különleges kollekció nemcsak biztonságot nyújt a készüléknek, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, figyelmet vonzva a különleges dizájnnal.

Emeld ki kifinomultságodat: A szépség a részletekben rejlik, és ennek a kollekciónak a tokja tökéletes példa erre – minimalista dizájnja elbűvöl eleganciájával és kifinomultságával. A tok felépítését alumínium betétekkel gazdagították a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon. A kollekciót kiegészíti a legendás tervező kedvenc macskájának, Choupette-nek a nyomata, amely a mágneses gyűrű közepén helyezkedik el.

Biztosítsd megbízható védelmet: A tok hatékonyan véd az ütések ellen, csillapítva a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén emelt peremekkel rendelkeznek, így a képernyőt és a kamera lencséjét védik a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombvédővel és kivágással a portokhoz.

Telefonodat töltheted anélkül, hogy levennéd a tokot! A mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan tartja is az eszközt töltés közben. Ezáltal megszűnnek a potenciális elmozdulások vagy áramkimaradások. Emiatt a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra.

A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Metal Choupette Head MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett