Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318208 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe iPhone 16 Tok - Fekete


Cikkszám: KF002296-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318208 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe iPhone 16 Tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe sorozat ideális megoldást kínál azok számára, akik funkcionalitás és kivételes stílus harmóniáját keresik okostelefonjuk számára. Ez a kivételes kollekció nemcsak megbízható védelmet nyújt, hanem egyedi megjelenést is kölcsönöz a készüléknek, figyelmet vonzva az egyedi dizájnjával.

Hangsúlyozd a kifinomultságodat: Az aprólékos részletekben rejlik a szépség, és e kollekció tokja e tökéletesség példája - minimalista dizájnja eleganciával és kifinomultsággal kápráztat el. A tok kialakítása alumínium betétekkel gazdagodott a kamera körüli kereten és az oldalsó gombokon. A kollekció ékessége a legendás tervező imádott macskájának, Choupette-nak a nyomata, amely a mágneses gyűrű közepén található.

Biztosítsd megbízható védelmet: A tok hatékonyan véd az ütésektől, tompítja a rázkódásokat, és növeli a telefon biztonságát. A borító enyhén megemelt szélekkel rendelkezik, így a képernyő és a kamera lencséje védett a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombvédővel és portkivágással ellátott.

Töltsd a telefonodat a tok eltávolítása nélkül: A mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan tartja a készüléket a töltés során. Ezáltal kiküszöböli a lehetséges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennélfogva a tok nem csupán esztétikus kiegészítő, hanem mindennapi használatra szánt funkcionális eszköz is.

A tokot Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártották.

Technikai adatok:

Kolekció: IML Metal Choupette Head MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett