Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339318215 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Cikkszám: KF002297-0 | EAN/Vonalkód: 3666339318215 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Metal Choupette Head MagSafe sorozat tökéletes megoldás azok számára, akik okostelefonjukhoz funkcionalitást és kivételes stílust keresnek. Ez az egyedi kollekció nemcsak a készülék biztonságát garantálja, hanem egyedi karaktert is kölcsönöz neki, figyelemfelkeltő, egyedi dizájnjával.

Emelje ki kifinomultságát! Az igazi szépség a részletekben rejlik, ahogy ezt a kollekció tokja is bizonyítja – minimalista dizájnja eleganciával és kifinomultsággal nyűgöz le. A tok szerkezete alumínium betétekkel gazdagított a kamera keretén és az oldalsó gombokon. A kollekció teljességét a legendás tervező kedvenc macskája, Choupette képe adja, ami a mágneses gyűrű közepén található.

Biztosítson megbízható védelmet! A tok hatékonyan véd az ütések ellen, csillapítja a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára a karcolásokkal és törésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombot lefed és kivágásokat tartalmaz a portok számára.

Töltse fel telefonját a tok eltávolítása nélkül! A mágneses gyűrű nemcsak a vezeték nélküli MagSafe töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem stabilan is tartja az eszközt a töltés során. Ezáltal kiküszöböli az esetleges elmozdulásokat vagy energiaellátási megszakításokat. Így a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, hanem a mindennapi használatra is funkcionális eszközzé válik.

A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok:

Kolekció: IML Metal Choupette Head MagSafe

Típus: Kemény tok

Anyag: TPU/PC

Szín: Fekete

Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett