Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339241865 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Ikonik MagSafe tok Samsung Galaxy S23 Ultra - átlátszó


Cikkszám: KF001958-0 | EAN/Vonalkód: 3666339241865 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Ikonik MagSafe tok Samsung Galaxy S23 Ultra - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Szilikon Choupette
Az IML Ikonik MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egy egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és egy stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Ikonik MagSafe kollekció fedelével kiemelheti kiváló stílusát és ragaszkodását egy megbecsült ruházati márkához, miközben maximális védelmet nyújt eszközének.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Csak a legkiválóbb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak a gyártásához. Erős és kemény polikarbonát (hátlap) biztosítja a telefon hátuljának megerősítését a törés ellen. Az oldalakhoz rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, ami megkönnyíti a felszerelést és eltávolítást, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A telefontokke kompatibilis telefon stabilan áll a kezében, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ütésállóságát, valamint párnázza az eséseket. A tokok enyhén megemelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombborítóval és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Ikonik MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az Ön iPhone-jának egyedi dizájnját a híres tervező képével. A grafikák középen, a gyűrű közepén helyezkednek el, mégis finomak és tökéletesen illeszkednek az egész tok stílusához. A díszítéseket finom poliuretán réteg borítja, ami ellenállóvá teszi azokat a kopással szemben, így a tokok hosszú ideig kifogástalan állapotban maradnak.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!
Minden tok belsejében található egy mágneses gyűrű, amely lehetővé teszi a tokos telefon egyszerű és gyors töltését. A gyűrű erős neodímium mágnesekből készült, amelyek erősen tapadnak az induktív töltőhöz és stabil áramlást biztosítanak. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel, biztosítva a mágneses töltést.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencének felhasználásával készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Ikonik MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: PC/TPU
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 Ultra S918

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett