Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339286569 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 - rózsaszín


Cikkszám: KF002159-0 | EAN/Vonalkód: 3666339286569 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok iPhone 15 - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe tok nemcsak praktikus kütyü, hanem stílusos kiegészítő is, amelyet a legendás tervező, Karl Lagerfeld, és szeretett macskája, Choupette ihletett.
Ikonikus dizájn
A tok felületét Karl és Choupette képei díszítik, valamint a KL monogram, amely egyedi karaktert ad neki és kiemeli exkluzivitását. A grafika központi elhelyezése a MagSafe gyűrű közepén elegánsan illeszkedik az egész tok stílusához és nem tolakodó. Tökéletes választás azok számára, akik kifejezni szeretnék szenvedélyüket a divat iránt és értékelik a tervező egyedi stílusát. További előnye, hogy kompatibilis a MagSafe rendszerrel, amely gyors és biztonságos vezeték nélküli töltést tesz lehetővé.
Tartós és szilárd anyagok
A tok rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont a lehetséges esésektől. A polikarbonát (PC) egy merev és ütésálló műanyag, amely tovább erősíti a tok szerkezetét, jobb védelmet biztosítva a komolyabb károsodások ellen.
Kényelmes használat
A crossbody zsinóros kialakítás miatt a tok kényelmesen viselhető a vállon vagy a nyakon, amely praktikus és stílusos is egyben. A pánt állítható, amely lehetővé teszi a hossz egyéni igények szerint történő beállítását. A szilárd kivitelezésnek és a jól átgondolt részleteknek köszönhetően a Karl Lagerfeld tok nemcsak elegáns, hanem rendkívül funkcionális is, biztosítva a telefon védelmét és a használat kényelmét a legmagasabb szinten. A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: IML Crossbody Monogram Karl & Choupette Head MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15/14/13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett