Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162535 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Cikkszám: KF001736-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162535 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Pro - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az IML Choupette MagSafe kollekció a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedülálló ajánlat azok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Choupette MagSafe kollekció tokjával kiemelheted kifinomult stílusodat és elköteleződésedet egy neves ruházati márka iránt, miközben biztosítod az eszközöd legmagasabb szintű védelmét.

Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ezen kollekció előállításához. Erős és kemény polikarbonátot (hátlap) használtak a gyártás során, amely megerősíti a telefon hátlapját a törésekkel szemben. A készülék oldalán rugalmas, termoplasztikus poliuretánt használtak, amely megkönnyíti a fel- és leszerelést, és védi az oldalakat a sérülésektől is. A tokkal ellátott telefon jól illeszkedik a kézbe és szinte tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, ami növeli a biztonságát és ellenállóbbá teszi a rázkódásokkal szemben, valamint párnázza az ütéseket. A borítók enyhén megemelt peremmel rendelkeznek, aminek köszönhetően a képernyő és a kamerás lencse védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik.

Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres Choupette macska képével. A grafikák középen, a gyűrű közepén kerültek elhelyezésre, mégis finomak és tökéletesen illeszkednek a teljes tok stílusához. A díszítések egy vékony poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi azokat a kopással szemben, így a borítók hosszú ideig kifogástalanul néznek ki.

A kollekció MagSafe mágnesgyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon feltöltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen feltöltsd telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérüléséért.

Termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: IML Choupette MagSafe

Típus: Keménytok

Anyag: TPU/PC

Szín: Rózsaszín

Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett