Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162528 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus - rózsaszín


Cikkszám: KF001735-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162528 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 Plus - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe kollekció kifinomult megjelenést és kiváló minőséget ötvöz. Ez a védőtok egy egyedi ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket, és biztosítani szeretne egy stílusos megjelenést. Az IML Choupette MagSafe kollekció tokjával hangsúlyozhatod kiváló stílusodat és hűségedet egy elismert ruházati márkához, miközben a készüléked számára a legmagasabb szintű védelmet is biztosítod.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A kollekció gyártása során csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. Erős és kemény polikarbonát (hátsó rész) került a gyártásba, amely erősíti a telefon hátulját a törések ellen. A készülék oldalain rugalmas termoplasztikus poliuretánt használtak, amely megkönnyíti a szerelést és leszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokba helyezett telefon biztonságosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli annak biztonságát és ellenállását az ütések ellen, továbbá párnázza az ütközéseket. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolások és a törések ellen. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedést és port kivágást tartalmaz.

Megkülönböztető és elegáns megjelenés
Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját, köszönhetően a híres Choupette macska képének. A grafikák központi helyen, a gyűrű közepén találhatók, ugyanakkor finomak és tökéletesen illeszkednek az egész tok stílusához. A díszítések egy finom poliuretánréteggel vannak bevonva, amely ellenáll az elkopásnak, így a tokok hosszú ideig kifogástalanok maradnak.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció kényelmesen lehetővé teszi a telefon akkumulátorának töltését anélkül, hogy aggódni kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A terméket a Karl Lagerfeld márka licensze alatt gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett