Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162351 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 - átlátszó


Cikkszám: KF002100-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162351 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 15 - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az IML Choupette MagSafe kollekció kifinomult megjelenés és kiváló minőség kombinációja. Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja egyedi ajánlat mindenkinek, aki értékeli a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenésre vágyik. Ezzel a tokkal kiemelheted kifogástalan stílusodat és ragaszkodásodat egy elismert ruházati márkához, miközben biztosítod készüléked legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel ehhez a kollekcióhoz - erős és kemény polikarbonátot, amely megerősíti a ház hátoldalát. Az oldalak rugalmas TPU-ból (termoplasztikus poliuretánból) készültek, ami megkönnyíti a fel- és leszerelést, és védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokoknak enyhén kiemelkedő élei vannak, így a képernyő és a kamerák lencséi védettek a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítás és portkivágás megvan rajta.

Különleges és elegáns megjelenés
Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját a híres Choupette macska képének köszönhetően. A grafikákat középpontosan helyezték el a gyűrű közepén, de mégis finoman és tökéletesen illeszkednek a tok stílusához. A dekorációkat egy vékony poliuretán réteg borítja, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tok hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágnesgyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosít. Mostantól elfelejtheted a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A tokot a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok
- Kollekció: IML Choupette MagSafe
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Átlátszó
- Kompatibilitás: iPhone 14 / iPhone 15 / iPhone 13 6,1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett