Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162382 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: KF002102-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162382 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 14 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe kollekció kifinomult megjelenés és kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedi ajánlat bárkinek, aki divatos kiegészítőket értékel és stílusos megjelenést szeretne biztosítani készülékének. Az IML Choupette MagSafe kollekció tokjai lehetővé teszik, hogy kihangsúlyozza kiváló stílusát és ragaszkodását egy elismert ruházati márkához, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készüléke számára.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A kollekció gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták - erős és kemény polikarbonát, amely megerősíti a hátsó burkolatot. Az oldalak rugalmas termoplasztikus poliuretánból készültek, amely megkönnyíti az összeszerelést és szétszerelést, valamint védi az eszköz oldalait a sérülésektől. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje is védett a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik és minden gombfedéllel és csatlakozónyílással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli az iPhone egyedülálló dizájnját a híres Choupette macska képével. A grafika központilag a gyűrű közepén helyezkedik el, de finoman és tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához. A díszítések egy finom poliuretán réteggel vannak bevonva, ami ellenáll az elhasználódásnak, így a tok hosszú ideig kifogástalan megjelenést élvezhet.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnia kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A tokot a Karl Lagerfeld márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Choupette MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett