Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162344 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: KF002099-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162344 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe tok iPhone 13 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

IML Choupette MagSafe kollekció egy elegáns és kiváló minőségű védelmet nyújtó smart book a divat szerelmeseinek. Ez a termék különleges megjelenést biztosít, miközben garantálja készüléke védelmét. A kollekció tokjai magasan minőségi anyagokból - erős és kemény polikarbonátból készülnek, amelyek megerősítik a hátlapot - és rugalmas termoplasztikus poliuretánból állnak, ami könnyű összeszerelést és szétszerelést tesz lehetővé, továbbá védi az eszköz oldalait is.

A borítás enyhén megemelt szélei védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera lencséinek karcokkal és törésekkel szemben. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb és port hozzáférhető. Az IML Choupette MagSafe kollekciótok tökéletesen kiemeli iPhone egyedi dizájnját a híres Choupette macska képének köszönhetően, amely finoman középre helyezett, és harmonikusan illeszkedik az egész borító stílusához. Az ábrák poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tok hosszú ideig megőrzi hibátlan megjelenését.

A kollekció MagSafe mágneses gyűrűvel van gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Mostantól elfelejtheti a tok levételét, hogy töltse telefonját - a kollekció lehetővé teszi a kényelmes telefontöltést anélkül, hogy aggodalomra adna okot, hogy kamera véletlenül sérülhet. A tok Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Choupette MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett