Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339162337 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe fliptok tok iPhone 13 Pro - átlátszó


Cikkszám: KF002098-0 | EAN/Vonalkód: 3666339162337 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe fliptok tok iPhone 13 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Karl Lagerfeld IML Choupette MagSafe kollekció kifinomult megjelenés és kiváló minőség kombinációja. Ez a védőtok egyedi ajánlat mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket és biztosítani akarják stílusos megjelenésüket. Az IML Choupette MagSafe kollekciótokkal kiemelheted kifogástalan stílusodat és a neves ruházati márkához való ragaszkásodat, miközben a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készüléked számára.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a kollekciónak az előállításához - erős és kemény polikarbonát, amely megerősíti a ház hátulját. Az oldalak rugalmas termoplasztikus poliuretánból készültek, amely biztosítja a könnyű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a kijelző és a kamera lencséje védett a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombfedővel és portkivágással rendelkezik.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Choupette MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi designját a híres Choupette macska képével. A grafikák központosan helyezkednek el a gyűrű közepén, de ennek ellenére finoman és tökéletesen illeszkednek az egész burkolat stílusához. A díszítés egy vékony poliuretán réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a tok hosszú ideig tökéletes megjelenést élvezhet.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen feltöltsd a telefon akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt. A tok a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Choupette MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett