Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339319502 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Hotel RSG iPhone 16 Pro tok - Szürke


Cikkszám: KF002382-0 | EAN/Vonalkód: 3666339319502 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Hotel RSG iPhone 16 Pro tok - Szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld FW Hotel RSG

A Karl Lagerfeld FW Hotel RSG tökéletes megoldás azok számára, akik okostelefonjukhoz keresnek egyensúlyt a funkcionalitás és a kivételes stílus között. Ez a kivételes kollekció nemcsak biztonságban tartja készülékét, hanem egyedi karaktert is ad neki.

Emelje ki kifinomultságát Magas minőségű anyagokból készült, a tok nemcsak stílusos, hanem tartós és kopásálló is. A tokot a jellegzetes Karl Lagerfeld márkamonogrammal díszítették, ami luxus érzetet kölcsönöz készülékének, miközben minden porthoz és telefonfunkcióhoz hozzáférést biztosít. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja a Karl Lagerfeld rajongók számára.

Tartós és szilárd anyagok A tok rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont a véletlen leesésektől. Ezenkívül a tok felépítésében használt kemény polikarbonát (PC) és öko-bőr növeli a tartósságot és védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikai sérülések ellen. A tokot a Karl Lagerfeld márka licencével gyártották.

Műszaki adatok Gyűjtemény: Karl Lagerfeld FW Hotel RSG Típus: Kemény tok Anyag: TPU / PC / Öko-bőr Szín: Szürke Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6,3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett