Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339206826 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001905-0 | EAN/Vonalkód: 3666339206826 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 13 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone tokok ezen rendkívüli kollekciója nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem kivételes funkcionalitásával is lenyűgöz. Ez a kiegészítő kötelező darab a kifinomult ügyfelek számára, akik az eleganciát és a prestízst részesítik előnyben, jól akarnak kinézni, ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes védelmet élvez.

Rendkívüli tok sokrétű felhasználással
A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekciót egy további szíj jellemzi, amely sokrétű felhasználási lehetőséget biztosít. Az integrált szíj révén a telefon használata soha nem volt ilyen élvezetes. A kézi szíj lehetővé teszi, hogy futás közben biztonságosan tartsd a telefont a kezedben, és állvány funkciót is kínál, amely megkönnyíti a filmnézést edzés közben, vagy a videóhívások lebonyolítását.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció tokjainak felső része magas minőségű ökológiai bőrrel van borítva Saffiano szövéssel, amely egyedi megjelenést kölcsönöz és különleges külsőt ad az iPhone-nak. Az ökológiai bőr kellemes tapintású, rendkívül ellenálló az időjárási viszonyoknak és a normál kopásnak, ami hosszú távon kifogástalan megjelenést biztosít. Minden tok egy apró fém folttal van díszítve, amelyen a híres tervező és szeretett macskája képe látható – ez a folt biztosítja a termék minőségét és hitelességét.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A tok gyártása során kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr a tok számára presztízs megjelenést kölcsönöz, és biztonságos fogást biztosít a telefon számára. A rugalmas oldalak tökéletesen körbeölelik a telefont, és könnyűvé teszik a tok felszerelését. Az enyhén megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének sérülése ellen, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védenek a törés vagy karcolás ellen.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett