Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339206819 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl & Choupette Pins tok iPhone 13 Pro - fekete


Cikkszám: KF001904-0 | EAN/Vonalkód: 3666339206819 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl & Choupette Pins tok iPhone 13 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy rendkívüli kollekció az iPhone tokok között, amely nem csak gyönyörű megjelenésével nyűgöz le, hanem elképesztő funkcionalitásával is. Ez a kiegészítő kötelező darab azok számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól akarnak kinézni, de ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes körű védelmet élvez.

Rendkívüli tok sokoldalú felhasználással
A Gripstand Saffiano Karl & Choupette Pin kollekciót egy további pánt különbözteti meg, amely sokféleképpen használható. Az integrált pánt révén a telefon használata még élvezetesebbé válik. A kézi pánt lehetővé teszi, hogy biztonságosan tartsa a telefont futás közben, és állvány funkcióval is rendelkezik, amely megkönnyíti a filmek nézését edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Karl & Choupette Pin kollekció tokjainak teteje magas minőségű, Saffiano textúrájú ökológiai bőrrel van bevonva, ami egyedi megjelenést biztosít és egyedi külsőt kölcsönöz iPhone-jának. Az ökológiai bőr tapintása finom és rendkívül ellenálló az időjárási viszonyokkal és a normál kopással szemben, ami hosszú ideig kifogástalan megjelenést eredményez. Minden tokot egy kis fémtapasz díszít a híres tervező és szeretett macskája képével - ez a tapasz a termék minőségének és hitelességének megerősítése is.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, ami finom tapintású ökológiai bőrrel van megerősítve. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr a tokot presztízses megjelenéssel ruházza fel és biztosítja, hogy a telefontokkal ellátott készülék biztonságosan illeszkedjen a kezébe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és nagyon könnyen felhelyezhetővé teszik a tokot. Enyhén emelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt élek megóvják azt a törésektől vagy karcolásoktól.

Karl Lagerfeld márkanév alatt gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: Gripstand Saffiano Karl & Choupette Pin
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro/13 6.1"

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az iPhone 13 esetén a kamera kivágása nagyobb lesz, erre panaszt nem fogadunk el.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett