Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339207458 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: KF001893-0 | EAN/Vonalkód: 3666339207458 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins An extraordinary collection of iPhone cases that impresses not only with its beautiful appearance, but above all with its incredible functionality. This accessory is a must-have for demanding customers who value elegance and prestige, want to look good, but at the same time want to be sure that their iPhone is fully protected.
Egy rendkívüli tok sokoldalú felhasználással A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekciót egy további pánt különbözteti meg, amely sokoldalúan használható. Az integrált pánt azt jelenti, hogy a telefon használata soha nem volt még ennyire élvezetes. A kézpánt lehetővé teszi, hogy biztonságosan tartsd a telefont a kezedben futás közben, és kínál egy állvány funkciót is, amely megkönnyíti a filmnézést edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.
Exkluzív megjelenés A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció tokjainak teteje kiváló minőségű ökológiai bőrrel van borítva Saffiano szövettel, amely egyedi megjelenést kölcsönöz és egyedivé teszi az iPhone-odat. Az ökológiai bőr tapintása finom és rendkívül ellenálló az időjárási körülményeknek és a normál kopásnak, ami hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít.
Minden tokot egy kis fém plakettel díszítenek, amely a híres tervező kedvenc macskájának, a csodálatos Choupette-nak a képét ábrázolja - ez a plakett a termék minőségének és hitelességének igazolása is egyben.
Tartós anyagok és kiváló kidolgozás A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták. A tok hátulja és oldalai poliuretánból készültek, amely finom tapintású ökológiai bőrrel van megerősítve. A poliuretán gondoskodik a tartósságról és a karcállóságról, a bőr pedig presztízst ad a tok megjelenésének és biztonságosan illeszkedik a telefonhoz.
A rugalmas oldalak tökéletesen körbefogják a telefont, így a tok nagyon könnyen telepíthető. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjét körülvevő megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy a karcolástól.
A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.
Műszaki adatok Kollekció: Gripstand Saffiano Choupette Pin Típus: Hardcase Anyag: TPU/PC/Eco-leather Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett