Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339207427 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Cikkszám: KF001912-0 | EAN/Vonalkód: 3666339207427 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 14 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pin

Egy rendkívüli iPhone tok kollekció, amely nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem hihetetlen funkcionalitásával is lenyűgöz. Ez a kiegészítő egy kötelező darab az igényes ügyfelek számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól akarnak kinézni, de egyúttal biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes körű védelemben részesül.

Rendkívüli tok sokoldalú felhasználással
A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció további szalaggal van ellátva, amely sokoldalúan használható. Az integrált szalag azt jelenti, hogy a telefon használata soha nem volt még ilyen élvezetes. A kézi szalag lehetővé teszi a telefon biztonságos tartását futás közben, és kitámasztó funkciót is kínál, mely megkönnyíti a filmnézést edzés közben vagy a videocsevegést.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció tetejét kiváló minőségű ökológiai bőr borítja Saffiano szövéssel, amely egyedi megjelenést biztosít, és különlegessé teszi az iPhone-odat. Az ökológiai bőr finom tapintású és hihetetlenül ellenálló az időjárási körülményekkel és a normál kopással szemben, ami hosszú időre hibátlan megjelenést garantál. Minden tokot egy kis fém plakettel díszítettek a híres tervező szeretett macskájának - a gyönyörű Choupette - képével, amely egyben a termék minőségének és hitelességének igazolása is.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás
A tok gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. A hát- és oldalrészek poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr presztízs megjelenést kölcsönöz a toknak, és biztonságosan illeszkedik a telefon a kézbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és a tok felhelyezése nagyon egyszerű. Az enyhén megemelt külső szélek megvédik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencse körüli megemelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Gripstand Saffiano Choupette Pin
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/PC/öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett