Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339207373 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 13 Pro - Fekete


Cikkszám: KF001909-0 | EAN/Vonalkód: 3666339207373 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Choupette Pins tok iPhone 13 Pro - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone tokok különleges kollekciója, amely nem csupán gyönyörű megjelenésével, hanem elképesztő funkcionalitásával is lenyűgöz. Ez a kiegészítő elengedhetetlen a kifinomult ízlésű vásárlóknak, akik az eleganciát és a presztízst értékelik, miközben biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone-juk teljes védelmet élvez. Az univerzális használatot biztosító Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció kiemelkedik a hozzá adott pánttal. Az integrált pánt azt jelenti, hogy a telefon használata sosem volt még ilyen élvezetes. A kézi pánt biztos fogást nyújt futás közben, és lehetővé teszi a telefontartó funkciót filmnézés vagy videohívás közben.

Exkluzív megjelenés
A Gripstand Saffiano Choupette Pin kollekció tokjainak teteje kiváló minőségű ökológiai bőrrel van bevonva, amely Saffiano szövésű, ezáltal egyedi megjelenést kölcsönöz az iPhone-nak. Az ökológiai bőr finom tapintású és rendkívül ellenálló az időjárási körülményekkel és a mindennapi használattal szemben, így sokáig megőrzi kifogástalan megjelenését. Minden tokot a híres tervező kedvenc macskájának, Choupette-nek a fémmel díszített kis képe ékesít, ami egyben a termék minőségének és hitelességének megerősítését is jelenti.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel a tok gyártásához. A tok háta és oldalai poliuretánból készültek, amelyet finom tapintású ökológiai bőr erősít meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a bőr presztízs megjelenést kölcsönöz a tok számára és biztosítja, hogy a telefon szilárdan a kézben maradjon. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont, és a tok nagyon könnyen telepíthető. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Termék, amelyet a Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártottak.

Műszaki adatok
Kollekció: Gripstand Saffiano Choupette Pin
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC/Eco-leather
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro / 13 6.1"

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE, hogy az iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képezhet reklamáció tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett