Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339252205 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Diagonal Quilted Script tok iPhone 14 Pro - fekete


Cikkszám: KF002174-0 | EAN/Vonalkód: 3666339252205 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Diagonal Quilted Script tok iPhone 14 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Twill Quilted Script. Tapasztalj meg egy új dimenziót a kifinomultság és az exkluzivitás világában Karl Lagerfeld szerint. A Diagonal Quilted Script kollekció tokja egyedi díszítéssé teszi iPhone-odat, és gyönyörű megjelenést kölcsönöz neki.

Vonzza a figyelmet egy egyedi megjelenéssel. Ha szükséged van egy telefontokra, amely kifejezi egyedi ízlésedet - a Diagonal Quilted Script kollekció tökéletes választás számodra. A keresztirányú varrás és a nagy vintage logó tökéletesen tükrözi a Karl Lagerfeld divatház kifinomultságát. A tok elegáns és luxus karakterrel rendelkezik, amely tökéletesen kihangsúlyozza kifinomultságodat.

Tökéletes védelem készüléked számára. Ez a stílusos tok azt a célt szolgálja, hogy telefonodnak nagyszerű megjelenést és megbízható védelmet nyújtson. Az enyhén emelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt perem védelmet nyújt a törés vagy karcolás ellen.

Az anyagok tartóssága. Minden tok rugalmas poliuretánból (TPU) készül, amely elnyeli az ütéseket és védi a telefont véletlen esések esetén. Azonban a tok felső rétegének borításához használt kiváló minőségű ökológiai bőr exkluzív megjelenést biztosít. A tok a Karl Lagerfeld márka licence alatt készült.

Műszaki adatok:
Gyűjtemény: Diagonal Quilted Script
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/ökológiai bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett