Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165895 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Pro - Fekete


Cikkszám: KF001760-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165895 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Pro - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette tok egy egyedülálló és avantgárd tok sorozat, amely stílusos kiegészítővé teszi a telefonodat a mindennapi viseletedhez. A Saffiano Karl & Choupette kollekció tartozékai remek választást jelentenek azok számára, akik luxus stílusú tokot keresnek iPhone-juk védelmére.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem

Minden tokot nagy odafigyeléssel és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készítenek. Minden tok hátulja polikarbonátból (PC) készül, amely tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készülnek, amelyek tökéletesen védik a telefont az ütésektől, és egyben könnyen illeszkednek a telefonhoz. Enyhén megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Exkluzív kivitel

A híres tervező monogramjának mintázata dombornyomott a finom bőrfelületen, ami remek opció azok számára, akik a luxus megjelenést kedvelik a divatban. Az anyag háromdimenziós tapasszal van díszítve, amelyen a tervező képe látható. Az egész egy fémlemezzel van kiegészítve, amely a Karl Lagerfeld logóját viseli, megerősítve ezzel a híres márka termékeinek kiváló minőségét és hitelességét.

További funkcionalitás

A tokot egy praktikus keresztpánttal gazdagították, amely kivételes funkcionalitást biztosít. Ez a pánt lehetővé teszi, hogy a tokot nyakban vagy vállon viselje, kényelmes hozzáférést biztosítva az eszközhöz, miközben szabad mozgást biztosít. A pánt szilárdan van elkészítve, nemcsak praktikus használatot biztosítva, hanem az egész tok megjelenését is gazdagítja, így ez egy ideális választás azok számára, akik egy termékben szeretnék ötvözni az eleganciát és a praktikusságot.

A termék Karl Lagerfeld engedélyével készült.

Technikai adatok

- Kollekció: Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett