Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165871 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette iPhone 15 tok - Fekete


Cikkszám: KF001759-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165871 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette iPhone 15 tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette egyedi és avantgárd tok sorozat, amely stílusos kiegészítővé varázsolja telefonodat a mindennapi öltözéked mellett. A Saffiano Karl & Choupette kollekció kiegészítői kiváló választás azok számára, akik luxus stílusban keresnek egyedi tokot iPhone készülékük védelmére.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem:
Minden tok ebben a kollekcióban nagy odafigyeléssel és a legmagasabb minőségű anyagokból készül. A tok hátulja polikarbonátból (PC) készül, amely biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készülnek, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és ugyanakkor könnyűvé teszi a tok telefonhoz való igazítását. Kissé emelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt élek védelmet nyújtanak a törések vagy karcok ellen. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékedet és elegáns megjelenést kölcsönözzön neki.

Exkluzív kidolgozás:
Egy híres tervező kezdőbetűinek motívuma dombornyomva finom bőrre nagyszerű választás azok számára, akik értékelik a luxus megjelenést a divatban. Az anyagot egy háromdimenziós folt díszíti a tervező képével. A teljes megjelenést egy fém tábla egészíti ki Karl Lagerfeld logójával, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős.

További funkcionalitás:
A tok praktikus keresztvállas szalaggal lett gazdagítva, amely kivételes funkcionalitást biztosít. Ez a szalag lehetővé teszi a tok nyakban vagy vállon való viselését, biztosítva a készülék kényelmes elérését, miközben szabad mozgást biztosít. A szalag szilárdan készített, nemcsak praktikus használatot biztosít, hanem gazdagítja a tok teljes megjelenését is, így ideális választás azok számára, akik értékelik az elegancia és a praktikusság kombinációját egy termékben.

Karl Lagerfeld licenc alapján gyártott termék

Műszaki adatok:
- Kollekció: Crossbody Saffiano Monogram Metal Pin Karl & Choupette
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Eco-bőr
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett