Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339165772 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Pro - fekete


Cikkszám: KF001757-0 | EAN/Vonalkód: 3666339165772 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette tok iPhone 15 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette egy egyedi és avantgárd telefontok sorozat, amely stílusos kiegészítővé teszi telefonodat a mindennapi öltözetedhez. A Saffiano Karl & Choupette kollekció kiegészítői ideális választás azok számára, akik luxus stílusban szeretnék megvédeni iPhone-jukat.

Kiváló minőségű anyagok és tökéletes védelem
A kollekció minden darabja rendkívüli figyelemmel és a legmagasabb minőségű anyagokból készül. Minden tok háta polikarbonátból (PC) készült, amely biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és könnyen illeszkedik a telefonhoz. Enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek védik az optikát a töréstől vagy karcoktól.

Stílusos védelem és jellemző képek
A kollekció háromdimenziós fémlapocskákkal van díszítve, amelyeken az excentrikus tervező és szeretett macskája, Choupette képe található. Az egész megjelenést a Karl Lagerfeld logójával ellátott fémtábla egészíti ki, amely igazolja a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyért a híres márka felelős.

További funkcionalitás
A tok egy praktikus keresztpánttal gazdagodott, biztosítva a kivételes funkcionalitást. Ez a pánt lehetővé teszi, hogy a tokot a nyak körül vagy a vállon viseljük, kényelmes hozzáférést biztosítva a készülékhez, miközben a mozgás szabadságát megőrzi. A pánt masszívan készült, és nemcsak praktikus használatot biztosít, hanem az egész megjelenést gazdagítja, így ideális választás azok számára, akik egy termékben értékelik az elegancia és a praktikum kombinációját.

A termék Karl Lagerfeld licenc alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody Saffiano Metal Pin Karl & Choupette
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC/ECO-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett