Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339164324 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld 3D Rubber Multi Logo tok iPhone 15 Plus - fekete


Cikkszám: KF001709-0 | EAN/Vonalkód: 3666339164324 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld 3D Rubber Multi Logo tok iPhone 15 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A 3D Rubber Multi Logo kollekció egy olyan javaslat mindazok számára, akik kedvelik a divatos kiegészítőket és egy tokot keresnek iPhone-jukhoz. Ez az avantgárd kollekció vonzza a figyelmet a teljesen Karl Lagerfeld aláírással borított hátuljával - ez a díszítés hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét és felhívja a figyelmet a tulajdonos kiváló stílusára. Ez a divatos tok tökéletes választás azok számára, akik egy elismert ruházati márka iránti elkötelezettségüket szeretnék hangsúlyozni, miközben biztosítják készülékük legmagasabb szintű védelmét.

Kiváló minőségű anyagok
Minden kollekciós tokot gondosan terveztek és készítettek el. A hátlap megerősített merev lemezzel rendelkezik, amely erősíti a telefon hátulját a sérülésekkel szemben. A tok külső része puha szilikonnal van bevonva, ami biztosítja, hogy a telefon biztonságosan illeszkedjen a kézbe, és a felhasználónak nem kell aggódnia a véletlen kicsúszás miatt.

Tökéletes illeszkedés a telefonhoz
A tokot pontosan a készülékéhez tervezték, így nem kell aggódnia, hogy a készüléke kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt az ütések ellen, elnyeli a rázkódásokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok enyhén megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és mindegyik gombfedével és portkivágással rendelkezik.

A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: 3D Rubber Multi Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: Szilikon/TPU/PC
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett