Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339242008 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld 3D Rubber Ikonik tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Cikkszám: KF001939-0 | EAN/Vonalkód: 3666339242008 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld 3D Rubber Ikonik tok Samsung Galaxy S24+ - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A divatos Karl Lagerfeld 3D Rubber Ikonik kollekció tökéletes megoldás azok számára, akik olyan telefon kiegészítőket keresnek, amelyek nemcsak kifinomult megjelenést biztosítanak, hanem elsősorban funkcionalitást és a legmagasabb szintű védelmet nyújtanak. A sorozat minden tokja nemcsak védi a készüléket a sérülésektől, hanem luxus megjelenést is kölcsönöz, kihangsúlyozva a tulajdonos egyedi stílusát.

Csak a legmagasabb minőségű anyagok
Ez az exkluzív kollekció minden tokja lenyűgözi a kivitelezés minőségével. A legmagasabb minőségű anyagok használata és a nagyon gondos kivitelezés azt eredményezi, hogy a felhasználó megbízható biztonságot érezhet a készülékével kapcsolatban. A tok hátulja és oldala poliuretánból készült, melyet puha szilikon erősít meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, míg a szilikon stabil fogást biztosít a tokkal felszerelt telefont.

Tökéletes védelem
A kissé megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének körüli megemelt élek megakadályozzák annak törését vagy karcolódását. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje a készüléket és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. Az egész kialakítás egyesíti az eleganciát, a használati kényelmet és a megbízható védelmet, így nagyszerű megoldást nyújt azoknak, akik egy stílusos és funkcionális tokot keresnek készülékükhöz.

Ikonikus karakterek
A jellegzetes figura, mely minden tokon megtalálható ebben a kollekcióban, a híres tervező háromdimenziós hasonmása. Ez az egyedi díszítés kiegészül a Karl Lagerfeld márka logójával, amely garantálja ezen neves márka termékeinek kiváló minőségét és eredetiségét. Ezzel a kollekcióval kiemelheti eredeti stílusát, és telefonja kitűnik majd a többi Samsung Galaxy S24 közül. Tegyen fel egy Karl Lagerfeld 3D Rubber védőtokot, és mutassa meg a világnak, mennyire szereti ezt az ikonikus divatházat!

A termék Karl Lagerfeld licenc alatt készült

Technikai adatok
Kollekció: 3D Rubber Ikonik
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Szilikon
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett