Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116783204 Márka: JOYROOM

Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgató - sötétkék


Cikkszám: Joyroom Openfree JR-OE2 Open-Ear True Wireless Headphones Dark blue | EAN/Vonalkód: 6956116783204 | Márka: JOYROOM

Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgató - sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgató - sötétkék
Fedezd fel a határtalan hangzást a Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgatókkal. Az extra kényelmes viselet, a kiváló hangminőség és az innovatív megoldások kombinációja. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően elfelejted, hogy a füleden vannak, és a három frekvenciás erősítés minden egyes hangjegyet kiemelkedően tisztán szólaltat meg. A "kettős átlátszósági" mód lehetővé teszi, hogy természetes módon hallgathass zenét és beszélhess barátaiddal, a hívások során pedig a zajcsökkentés minden körülmények között kiváló hangminőséget garantál. Emellett a hosszú akkumulátor idő egész napos zenehallgatást tesz lehetővé.

A Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Rendkívül kényelmes viselet. Speciális fül feletti kialakítással és kényelmes fülkampóval rendelkezik.
- Kiváló hangminőséget biztosít. A három frekvencia (magas, közép, alacsony) erősítésével minden hangjegy kiemelkedően tisztán szól.
- Természetes módon hallgathatsz zenét és beszélgetéseket. A "kettős átlátszósági" módnak köszönhetően élvezheted a környezeti hangokat anélkül, hogy levennéd a fülhallgatót.
- Zajcsökkentés a beszélgetések során. Az ENC funkcióval rendelkező mikrofon csökkenti az interferenciát, és kiváló hangminőséget biztosít a telefonhívások során.
- Hosszú akkumulátor idő. Az alacsony feszültségű áramköröknek és a kiváló minőségű akkumulátoroknak köszönhetően 10 órán keresztül hallgathatsz zenét megszakítás nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-OE2
- Bluetooth verzió: 5.3
- Audio kódolás: AAC, SBC
- Támogatott protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
- Működési frekvencia: 2402-2408 MHz
- Maximális kimeneti teljesítmény: 4±1dBm (EIRP)
- Bluetooth hatótáv: 10 m (szabad térben)
- Frekvencia válasz: 20Hz-20KHz
- Hangszóró: φ16.2mm
- Zenelejátszási idő: kb. 10 óra (70% hangerő)
- Beszélgetési idő: kb. 5 óra (70% hangerő)
- Készenléti idő: kb. 120 óra
- Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 120 mAh
- Tok akkumulátor kapacitása: 600 mAh
- Fülhallgató töltési idő: kb. 1.5 óra
- A tok töltési ideje: kb. 1.5 óra
- Tok töltőport: USB-C
- Anyag: ABS, szilikon
- Súly: egy fülhallgató - 12 g, töltő tok - 60 g
- Szín: sötétkék

Hang határok nélkül a DT4.0 technológia segítségével
Fedezd fel a hang új dimenzióját a Joyroom Openfree JR-OE2 TWS vezeték nélküli fülhallgatókkal. A DT4.0 technológiának köszönhetően a fülhallgatók kiváló hangminőséget biztosítanak, legyen szó akár egy zsúfolt metróról, akár egy csendes parki sétáról. Most élvezheted a zenét, a hívásokat és a környezetet anélkül, hogy bármiről is lemaradnál.

Kényelem és stabilitás viselés közben
A Joyroom Openfree JR-OE2 fülhallgatókat a kényelem figyelembevételével tervezték. Könnyűek, mint a toll, és tökéletesen illeszkednek a füledhez. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően hosszú viselés után sem fogod érezni a jelenlétüket. Most már bárhol élvezheted kedvenc zenédet zavartalanul.

"Kettős átlátszósági" mód - nem kell választanod a zenehallgatás és a beszélgetés között
A "kettős átlátszósági" mód forradalmat jelent a fülhallgató élményben. Most már kényelmetlenség nélkül hallgathatsz zenét és beszélgethetsz a barátaiddal. A Joyroom Openfree JR-OE2 fülhallgatókban minden hang természetesebben szól, mintha nem is viselnél fülhallgatót.

Három frekvenciaerősítés
A Joyroom Openfree JR-OE2 fülhallgatók három frekvencia-erősítést kínálnak: magas, közép és alacsony. Így hihetetlen tisztaságú és mélységű hangzást érhetsz el. Legyen szó kedvenc dalod hallgatásáról, vagy akár filmnézésről, minden hang nagyszerűen fog szólni.

Zajcsökkentés a hívások során
Szeretnéd, hogy telefonhívásaid kivételesen tiszták legyenek, zavaró megszakítások nélkül? A Joyroom Openfree JR-OE2 fülhallgatók kettős zajcsökkentő mikrofonokkal és ENC zajcsökkentő technológiával rendelkeznek. Most már zajos környezetben is beszélhetsz valakivel.

A Bluetooth 5.3 gyors és stabil kapcsolatot biztosít
A fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít pufferelés nélkül. A hatékony Bluetooth chipnek köszönhetően a párosítás gyors, és a kapcsolat nehéz körülmények között sem fog megszakadni.

Hosszú akkumulátor idő
Élvezd kedvenc zenéid egész nap - a 10 órás hosszú akkumulátor időnek köszönhetően. A fülhallgatók rendkívül alacsony feszültségű chipeket, kiváló minőségű akkumulátorokat és a piacon megszokott akkumulátor idő dupláját használják. Most már bármikor és bárhol zavartalanul hallgathatsz zenét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett