Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116767853 Márka: JOYROOM

Joyroom Openfree JR-OE1 vezeték nélküli fülre helyezhető fejhallgató - rózsaszín


Cikkszám: Joyroom Openfree JR-OE1 Open-Ear True Wireless Headphones Pink | EAN/Vonalkód: 6956116767853 | Márka: JOYROOM

Joyroom Openfree JR-OE1 vezeték nélküli fülre helyezhető fejhallgató - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom Openfree JR-OE1 vezeték nélküli fülre helyezhető fejhallgató - rózsaszín

Ezek a fejhallgatók megváltoztatják a zenehallgatási szokásaidat. A Joyroom Openfree JR-OE1 vezeték nélküli kényelmet, páratlan hangélményt és hosszú üzemidőt biztosítanak. Az innovatív nyitott kialakításnak köszönhetően élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy elveszítenéd a kapcsolatot a környezeteddel. Az irányított hangátviteli technológia teljes magánéletet biztosít, és az enyhén ívelt szilikon fülhorog kivételes viselési kényelmet garantál. Ezek azok a fejhallgatók, amelyekre mindenképp szükséged van, ha szereted a zenét és a kényelmet.

A Joyroom Openfree JR-OE1 vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Hihetetlenül kényelmesek még hosszú viselési idő esetén is. Nem korlátozzák a mozgást.
- Teljes környezet észlelés . A nyitott kialakításnak köszönhetően nem veszted el a kapcsolatot a környezeteddel.
- Kiváló hangminőséget biztosítanak. A beépített 16.2 mm-es hangszóró és a digitális hangjavító algoritmus elképesztő élményt nyújt.
- Nem kell attól tartanod, hogy valaki lehallgatja a beszélgetésedet. A fejlett irányított hangátviteli technológia védi a magánéletedet.
- Tökéletes kültéri tevékenységekhez. Az enyhén ívelt szilikon fülhorog biztosítja, hogy a fejhallgató tökéletesen illeszkedjen, és intenzív mozgás közben se essen ki.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: Openfree JR-OE1
- Bluetooth verzió: 5.3
- Bluetooth hatótáv: 10 m (nyílt területen)
- Frekvencia válasz: 20Hz-20KHz
- Zenelejátszási idő: kb. 18 óra (70% hangerőn)
- Beszélgetési idő: kb. 12 óra (70% hangerőn)
- Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 100 mAh
- Tok akkumulátor kapacitása: 600 mAh
- Fejhallgató töltési idő: kb. 1,5 óra
- Tok töltési ideje: kb. 1,5 óra
- Tok töltőport: USB-C
- Anyag: ABS, szilikon
- Súly: fejhallgatók (egy darab) 11 g, töltőtok 65 g
- Szín: rózsaszín

Vezeték nélküli fejhallgató hihetetlen viselési kényelemmel

Álmodsz a kényelmes vezeték nélküli fejhallgatóról? A Joyroom Openfree JR-OE1 modell igazi élménnyé varázsolja a zenehallgatást. Nem kell többé aggódnod a gabalyodó kábelek vagy a kényelmetlenség miatt - mostantól élvezheted a mozgás szabadságát, bárhol is legyél.

Ezek olyan fejhallgatók, amelyek nem dugják be a füledet - a nyitott kialakítás nagyobb környezetérzékelést biztosít és vigyáz a hallásodra. Ez a tökéletes megoldás sportoláshoz is. Élvezheted kedvenc zenéidet anélkül, hogy elveszítenéd a kapcsolatot a környezeteddel.

Összehasonlíthatatlan hangélmény kiváló minőségben

Mi teszi a Joyroom Openfree JR-OE1 modellt olyan különlegessé? A fejhallgatók nagy, 16.2 mm-es hangszóróval és fejlett digitális hangjavító algoritmussal rendelkeznek. Ennek köszönhetően páratlan hangminőséget kapsz, amely elvisz a kedvenc zenéid világába.

Technológia irányított hangátvitellel

A Joyroom Openfree JR-OE1 fejhallgatók fejlett irányított hangátviteli technológiával vannak felszerelve, így senki sem zavarhatja meg a pihenésedet. Élvezheted a zenédet vagy a beszélgetésedet anélkül, hogy aggódnod kellene az esetleges kihallgatás miatt, például a buszon.

Tökéletesen illeszkednek a fül formájához

A stabilitás a középső nevük. A Joyroom Openfree JR-OE1 fejhallgatót viselve nem kell aggódnod, hogy kiesnek a füledből. Magas rugalmasságú szilikonból készültek, és úgy tervezték őket, hogy az enyhén ívelt fülhorog tökéletesen illeszkedjen a fül formájához. Így aktívan töltheted az idődet anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy a fejhallgatók kiesnek.

Az akkumulátor akár 20 órát is kibír

Felejtsd el a gyakori töltést. A Joyroom Openfree JR-OE1 fejhallgató tok 600 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 20 órás folyamatos zenehallgatást is garantál. Így egész nap élvezheted a kedvenc zenéidet!

Egyszerű kezelés intuitív gombokkal

A Joyroom Openfree JR-OE1 fejhallgatók használata gyerekjáték. Az intuitív gombok gyorsan és pontosan reagálnak. A zene vezérlése problémamentesen történik. A fejhallgatók automatikusan csatlakoznak az eszközödhöz a tok kinyitása után, és egy gombnyomással vissza is állíthatók. Ez az a kényelem, amit megérdemelsz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett