Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116706180 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS382 Bicikli és motorkerékpár tartó - Fekete


Cikkszám: JR-ZS382 | EAN/Vonalkód: 6956116706180 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS382 Bicikli és motorkerékpár tartó - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS382 Bicikli és motorkerékpár tartó - Fekete Fedezd fel az innovatív Joyroom JR-ZS382 tartót, amely egyesíti a funkcionalitást, a stílust és a fejlett technológiát, hogy teljes védelmet és kényelmet nyújtson telefonodnak vezetés közben. Puha szilikonnal van felszerelve, amely hatékonyan nyeli el a rezgéseket, így okostelefonod biztonságban van még a legdöcögősebb utakon is. A teljes 360°-os forgatásnak köszönhetően szabadon állíthatod telefonodat vízszintes vagy függőleges helyzetbe, attól függően, hogy milyen igényeid vannak. Ezen kívül a tartó kompatibilis a 4,0 és 7,0 hüvelyk közötti méretű eszközökkel, így bármely okostelefonhoz használható univerzális kiegészítő. Az előlapi kamera akadálymentes hozzáférése lehetővé teszi az arcfelismerési és ujjlenyomatfeloldási funkciók használatát akadályok nélkül. A Joyroom JR-ZS382 tartó a biztonság, a stílus és a kényelem tökéletes kombinációja, amely minden utazást kényelmesebbé tesz. Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS382
- Felszerelés helye: kormány
- Anyag: ABS, PC, szilikon
- Szín: fekete
A Joyroom JR-ZS382 tartó legfontosabb előnyei:
- Hatékony rázkódás elleni védelem: Puha szilikonból készült, amely hatékonyan nyeli el az ütéseket és védi telefonodat a károsodásoktól még nehéz terepen is.
- Teljes 360°-os forgatás: A teljes 360°-os forgatás lehetővé teszi, hogy kényelmesen használhasd telefonodat vízszintes vagy függőleges helyzetben, maximális rugalmasságot biztosítva.
- Széleskörű kompatibilitás: A tartó kompatibilis a 4.0 és 7.0 hüvelyk közötti telefonokkal, így ideális megoldás számos okostelefon modellhez.
- Teljes hozzáférés az előlapi kamerához: A tartó kialakítása akadálytalan hozzáférést biztosít az előlapi kamerához, így akadálymentesen használhatod a Face ID vagy az ujjlenyomat ID funkciókat. Puha szilikon hatékonyan védi a rezgésektől A Joyroom JR-ZS382 tartó puha szilikon anyaggal van felszerelve, amely tökéletesen elnyeli az ütéseket, miközben vezetsz egyenetlen utakon. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik eszközük biztonságát, függetlenül az útviszonyoktól. 360°-os forgás a teljes szabadság érdekében A 360°-os forgás lehetővé teszi, hogy a Joyroom JR-ZS382 tartót tökéletesen az igényeidnek megfelelően állítsd be. Függetlenül attól, hogy navigációt használsz vagy multimédiát játszol le, könnyedén beállíthatod az eszközt vízszintes vagy függőleges helyzetbe, ami növeli a használati kényelmet. Kompatibilitás széles eszközpalettával A széles kompatibilitás érdekében a tartó 4.0 és 7.0 hüvelyk közötti kijelzőméretű okostelefonokhoz van tervezve. Ezáltal a legtöbb népszerű telefonmodell számára tökéletes kiegészítő, ami sokoldalúságot és kényelmet biztosít. Teljes hozzáférés az előlapi kamerához és az azonosító funkciókhoz A Joyroom JR-ZS382 tartót úgy tervezték, hogy ne takarja el a telefon előlapi kameráját, így akadálytalanul használhatod a Face ID vagy az ujjlenyomatfelismerést. Ezáltal mindig gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az eszközödhöz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett