Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237100023 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS356 mágneses telefontartó szellőzőre - sötétszürke


Cikkszám: JR-ZS356 _Air_Vent | EAN/Vonalkód: 6941237100023 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS356 mágneses telefontartó szellőzőre - sötétszürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS356 mágneses telefontartó szellőzőre - sötétszürke Élvezze a szabadságot és a kényelmet, amellyel az autóban használhatja telefonját az innovatív Joyroom JR-ZS356 autós tartóval, amely mágnessel van felszerelve. Ez a kisméretű, de funkcionális eszköz biztonságossá és élvezetessé teszi az utazásait. A tartó lehetővé teszi a telefon egyszerű elhelyezését. Készen áll arra, hogy felfedezze a kivételes vezetési kényelmet? A Joyroom JR-ZS356 mágneses telefontartó legfontosabb előnyei:
- Növeli a vezetési biztonságot. A tartó erős mágnesének köszönhetően gyorsan és stabilan rögzíti a telefont, ami lehetővé teszi a vezető számára, hogy az útra koncentráljon.
- Megvédi készülékét. A tartó puha szilikonnal van bélelve, amely megóvja telefonját a karcolásoktól és sérülésektől.
- Kényelmes használatot kínál. Az egykezes kezelés és a 360°-os szabad forgathatóság lehetőségének köszönhetően a tartó lehetővé teszi a telefon könnyű és gyors beállítását a megfelelő pozícióban.
- Biztosítja a stabilitást – még dinamikus vezetés közben is.
- Nem korlátozza a kilátást. A tartó kisméretű, így nem akadályozza a vezető látóterét.
- Egyetemes használatot tesz lehetővé. A tartó kompatibilis telefonokkal, GPS-szel és mini tabletekkel, így sokoldalú és praktikus választás.
- Könnyen telepíthető. A tartó gyorsan és egyszerűen telepíthető, így azonnal használhatja annak funkcióit és előnyeit.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS356
- Telepítési hely: autós szellőző
- Kompatibilitás telefonokkal: 4-7 hüvelyk
- Anyag: ABS, PC
- Méretek: 45 x 45 x 60 mm
- Súly: 60 g
- Tartalma: 2 x fémlemez, 2 x átlátszó matrica, nedves kendő

Könnyű használat beépített mágneseknek köszönhetően Azt szeretné, hogy készüléke mindig kéznél legyen és stabilan rögzítve? Válassza a Joyroom JR-ZS356 tartót. Erős mágnesekkel van felszerelve, amelyek garantálják a szuper stabil fogást. Többé nem kell aggódnia, hogy a készüléke le fog esni vezetés közben. A kivételes stabilitás biztosítja, hogy a telefon teljesen biztonságban legyen. Puhaszilikon felület Védje készülékét anélkül, hogy a jel minőségét befolyásolná. A tartó puhaszilikon felülete gondosan lett kialakítva, hogy optimális funkcionalitást és védelmet nyújtson. Gyors tartótelepítés A Joyroom JR-ZS356 könnyen telepíthető a szellőzőre. A tartó stabil és erős, még dinamikus vezetés közben is. Kismérete biztosítja, hogy nem akadályozza a vezető látóterét. Egyszerű használat Élvezze a könnyű telepítést és kezelést. A tartó lehetővé teszi az egykezes használatot és a 360 fokos szabad forgathatóságot. Ez azt jelenti, hogy készülékét mindig könnyedén és kényelmesen beállíthatja a kívánt pozícióba. Széleskörű kompatibilitás A Joyroom JR-ZS356 kompatibilis telefonokkal, GPS-szel és mini tabletekkel. Ez a sokoldalúságának köszönhetően mindenki számára tökéletes választás.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett