Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116778118 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS341 telefontartó vezetéknélküli töltéssel szellőzőrácsba - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-ZS341 Wireless Car Charger Holder with Gradient light (Air Vent) | EAN/Vonalkód: 6956116778118 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS341 telefontartó vezetéknélküli töltéssel szellőzőrácsba - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS341 telefontartó vezetéknélküli töltéssel és gradiens fényhatással (szellőzőrácsba) - fekete A Joyroom JR-ZS341 vezetéknélküli töltő tartó gyors vezeték nélküli töltést biztosít, akár 15W teljesítménnyel. Kompakt, ötvözi a teljesítményt, kényelmet és rendkívüli esztétikát egy eszközben. Mostantól gondtalanul töltheti telefonját az autóban, anélkül hogy elveszítené az útra való kilátást. A gradiens fényhatásnak és az elegáns kivitelnek köszönhetően a Joyroom JR-ZS341 nem csak praktikus kütyü, hanem stílusos kiegészítő is az autó belsejében.

A Joyroom JR-ZS341 telefontartó legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít akár 15W-val. Mint vezeték nélküli autós töltő, lehetővé teszi a telefon gyors töltését - nem kell aggódnia, hogy a telefonnal lemerül az úton.
- Nem zárja el a vezető kilátását. A Joyroom JR-ZS341 kis méretű, így szabadon használhatja a navigációt és a szellőzést.
- Egyedi karaktert ad az autójának. Van egy gradiens fényhatása és elegáns tükörfénye.
- Automatikusan zár és nyit. A Joyroom JR-ZS341 lehetővé teszi a tartó kényelmes, egykezes használatát időpazarlás nélkül.
- Nagyon tartós, nem törik el. A tartónak van egy speciális kampója, amely lezárja a szellőzőrácsot.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-ZS341
- Telefonnal kompatibilis: 4.7-6.8"
- Bemenet: 5V/2A, 9V/2A, 12V/2A
- Bemeneti port: USB-C
- Kimenet: 5W, 7.5W, 10W, 15W (max)
- Anyag: ABS, PC
- Fekete szín

Gyors töltés 15W
A Joyroom JR-ZS341 15W-os töltést kínál, ami azt jelenti, hogy a telefonja valóban gyorsan feltöltődik - függetlenül attól, hogy iPhone-t, Android okostelefont vagy más, Qi vezeték nélküli töltéssel kompatibilis eszközt használ. Ennek köszönhetően nem kell többé aggódnia, hogy a telefon lemerül a hosszabb utak alatt. Csak helyezze a tartóba, és a töltés automatikusan elindul.

Kompakt méret
A Joyroom JR-ZS341 autós telefontartót az Ön kényelme és biztonsága érdekében tervezték. Kis mérete lehetővé teszi, hogy a szellőzőrácsba szerelve ne zárja el a vezető kilátását. Mostantól szabadon használhatja a navigációt. Ez olyan kényelem, amit minden utazáson értékelni fog.

Gradiens fényhatás
Stílusos kiegészítő az autó belsejéhez? Egyértelműen a Joyroom JR-ZS341. A gradiens fényhatásnak köszönhetően járműve egyedi karaktert kap. Mostantól az utazás nem csak kényelmes, hanem esztétikailag is kellemes lesz.

Automatikus zár és nyit
A praktikum a Joyroom JR-ZS341 fő tulajdonságainak egyike. Ez az intelligens tartó automatikusan zár és nyit, lehetővé téve, hogy az eszközt egy kézzel használhassa. Ez egy olyan megoldás, ami nemcsak kényelmet biztosít, hanem növeli az ú tszakasz biztonságát is. Nem kell értékes időt pazarolnia a tartó beállítására - mostantól minden automatikusan történik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett