Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237189912 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS285 műszerfalra rögzíthető autós telefontartó (fekete) ###


Cikkszám: JR-ZS285 Black | EAN/Vonalkód: 6941237189912 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS285 műszerfalra rögzíthető autós telefontartó (fekete) ###


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-ZS285 (fekete) autós műszerfal tartó

Univerzális autós tartót keres? A Joyroom JR-ZS285 kiemelkedik magas kompatibilitásával, és állítható karjai lehetővé teszik, hogy 4,5-6,5 hüvelykes telefont helyezzen bele. A terméket bárhol rögzítheti a műszerfalon egy erős tapadókorong segítségével, és a telefont a kényelmének megfelelően helyezheti el! A mozgatható kar lehetővé teszi a magasság és szög beállítását, a forgatható fej pedig lehetővé teszi a telefon horizontális vagy vertikális pozicionálását.

Problémamentes rögzítés
Nincs szüksége semmilyen további eszközre a tartó műszerfalra történő rögzítéséhez. Az erős tapadókorong lehetővé teszi a tartó bárhová történő elhelyezését, és az okos tervezésnek köszönhetően a tartó ott marad, ahol rögzítette. Off-road vezetés, fekvőrendőrök vagy hirtelen fékezés - a Joyroom JR-ZS285 minden körülmények között megadja a szükséges stabilitást!

Bármilyen pozícióban állítható
A termék mozgatható karral és forgatható fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tartó igényei szerinti beállítását. Állítsa be a kart a kívánt magasságba, és a fejet használva helyezze telefonját függőlegesen vagy vízszintesen. Ne korlátozza magát, és használja a navigációt kényelmének megfelelően!

Széleskörű kompatibilitás
A Joyroom JR-ZS285 a legtöbb telefonnal működik! Az állítható karok stabilitást biztosítanak a 4,5-6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező készülékek számára - egy speciális rögzítő mechanizmus lehetővé teszi a karok szükséges távolságának megtartását. Ráadásul az alsó kar úgy lett kialakítva, hogy könnyedén csatlakoztathassa okostelefonját a töltőhöz. Többé nem kell feladnia a navigációt a töltés érdekében!

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-ZS285

Anyag: PC

Méret: 72 x 94 mm

Kompatibilitás: 4,5-6,7 hüvelykes kijelzővel rendelkező telefonokkal

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett