Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237179746 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS246 műszerfal tartó Qi vezeték nélküli töltővel (fekete)


Cikkszám: JR-ZS246 Dashboard | EAN/Vonalkód: 6941237179746 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-ZS246 műszerfal tartó Qi vezeték nélküli töltővel (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Joyroom JR-ZS246 tartó kényelmesen lehetővé teszi navigáció használatát utazás közben. Emellett gyors és vezeték nélküli, 15W-os töltést is kínál. Ennek eredményeként kétszer gyorsabban tölti fel az okostelefonját, mint más hasonló termékek. Sőt, automatikusan záródik, és a LED háttérvilágításának köszönhetően stílusos megjelenést kölcsönöz. 4.7"-6.8" képernyőátmérőjű okostelefonokhoz illeszkedik, és egy speciális rögzítési mechanizmus biztosítja a stabilitást. Ezenkívül az autós tartó nem akadályozza a látást utazás közben, ami a biztonságos használatot szolgálja.

Biztonságos töltés

A tartó továbbfejlesztett kialakítása automatikusan felismeri az okostelefon töltési területét és növeli a kompatibilitást. Emellett a termék Qi tanúsítvánnyal rendelkezik, és védelemmel van ellátva túlmelegedés, túlfeszültség, túltöltés stb. ellen, így biztonságos használatot biztosít. Továbbá, képes ellenállni akár 9 kg-os terhelésnek és magas hőmérsékletnek.

Széles kompatibilitás

Aggódsz, hogy a tartó nem fog működni a készülékeddel? Ne tedd! A Joyroom JR-ZS246 okostelefonokhoz illik, amelyek képernyőátmérője nem haladja meg a 4.7-6.8"-t és a vastagsága 8 mm. Ezért sikeresen felszerelheted vele a Samsung, Apple vagy Huawei márkájú okostelefonokat. Emellett a mágneses, szilikon vagy bőrtokok nem befolyásolják a töltés minőségét.

Kényelmes használat

A Joyroom olyan komfortot biztosít a felhasználónak, amelyet megérdemel. A tartó egy magas technológiájú mechanizmussal van felszerelve, amely lehetővé teszi a tartó automatikus kinyitását. Másrészt, ha el akarod távolítani a telefonodat, nyomd meg a dedikált gombot. Ezenkívül LED háttérvilágítással rendelkezik, amely megkönnyíti a tartó megtalálását sötétedés után.

A csomag tartalma:
- Műszerfal tartó
- USB-A-ról USB-C-re kábel

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-ZS246

Szín: fekete

Anyag: ABS + PC

Bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A, 12V/2A

Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W (max)

Bemeneti port: USB-C

Okostelefonok képernyőátmérője: 4.7-6.8"

Töltési tartomány: ≤8mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett