Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116777630 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-X12 aktív stylus cserélhető heggyel (fehér)


Cikkszám: JR-X12 | EAN/Vonalkód: 6956116777630 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-X12 aktív stylus cserélhető heggyel (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-X12 aktív stylus cserélhető heggyel (fehér)

A Joyroom JR-X12 stylus egy magas kategóriás eszköz mindazok számára, akik értékelik a rajzolás vagy írás folyamatosságát és pontosságát egy iPad készüléken. A tenyeret érzékelő technológiával felszerelve biztosítja, hogy a keze kényelmesen nyugodjon a képernyőn anélkül, hogy véletlenül aktiválná az érintéses funkciókat. A könnyen leolvasható LED jelzők információt adnak az akkumulátor állapotáról. Kiváló választás művészeknek és amatőr grafikusoknak.

Pontosság a kreatív kifejezéshez
A Joyroom JR-X12 stylus sima működést és alacsony késleltetést kínál, amely páratlan érzékenységet és pontosságot biztosít. A stylus tenyeret érzékelő technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy a csuklója nyugodtan pihenjen a képernyőn anélkül, hogy zavarná az eszközt. Ez a megoldás jelentősen javítja a felhasználói élményt, lehetővé téve a természetes gesztusokat rajzolás és írás közben.

Hosszú üzemidő vezetékek nélkül
A JR-X12 stylus akár 10 órányi használatot kínál mindössze 13 perc töltés után, így megbízható társa minden helyzetben. Ezenkívül egy intelligens energiatakarékos rendszer 5 perc tétlenség után kikapcsolja a stylust. A LED jelzők azonnali információt nyújtanak a töltési állapotról.

Kompatibilitás és funkcionalitás
A JR-X12 kompatibilis a 2018-2023 generációs iPad-ekkel, biztosítva a széles körű kompatibilitást különböző modellekkel. A mágneses rögzítési mechanizmus a táblagéphez és a cserélhető hegy praktikus megoldások, amelyek megkönnyítik a stylus tárolását és szállítását.

Tartalmazza:

- Stylus

- Cserélhető hegye

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-X12

Töltési idő: 13 perc

Üzemidő: 10 óra

Kompatibilitás: 2018-2023 generációs iPad-ek

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett