Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112088 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-TS1 Cozydots Series TWS fülhallgató Bluetooth 5.3-mal és zajcsökkentéssel - fekete


Cikkszám: JR-TS1_B | EAN/Vonalkód: 6941237112088 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-TS1 Cozydots Series TWS fülhallgató Bluetooth 5.3-mal és zajcsökkentéssel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-TS1 Cozydots Series TWS fülhallgató Bluetooth 5.3-mal és zajcsökkentéssel - fekete Fedezd fel a csendet, amire szükséged van a pihenéshez és relaxációhoz. Ezek az innovatív TWS Joyroom JR-TS1 Cozydots Series fülhallgatók úgy lettek tervezve, hogy biztosítják a nyugodt éjszakai alvást számodra, köszönhetően egyedi funkcióiknak, amelyek lehetővé teszik, hogy bármikor, bárhol élvezd a csend pillanatait. Akár 24 dB-ig képesek elnyomni a külső zajokat, és egész éjszakán át tartó kényelmet biztosítanak. Az ultrakompakt dizájn és a szilikon fülkagylók még oldalfekvés esetén is komfortosak. A stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat lehetővé teszi, hogy akár 4 órán át hallgass nyugtató zenét egyetlen töltéssel.

A Joyroom JR-TS1 Cozydots Series fülhallgató legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan el tudod némítani a külső zajokat. A fülhallgatók akár 24 dB-ig elnyomják a zajokat, így például alvási problémák esetén tökéletesek.
- Hosszú távú kényelmet biztosítanak - még oldalfekvés esetén is. Ultrakompakt dizájnnal és bőrkímélő szilikon fülkagylókkal rendelkeznek. A készlet három méretű szilikon takarót és külső burkolatot tartalmaz.
- Gyors és stabil kapcsolatot garantálnak, késések nélkül. A legújabb Bluetooth 5.3 technológiával vannak felszerelve.
- Akár 4 órán át hallgathatod a zenét egyetlen töltéssel. A fülhallgatók és a tok tartós akkumulátorokkal vannak felszerelve. A teljesen feltöltött tok 5-ször töltheti fel a fülhallgatókat, ami összesen 24 óra hallgatást jelent anélkül, hogy konnektorba kellene dugni a fülhallgatókat.
- Zavartalanul csatlakoznak okostelefonhoz, tablethez vagy TV-hez. A nyitáskor az átlátszó fedél automatikusan csatlakozik a külső eszközhöz.

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-TS1 Cozydots Series
- Bluetooth verzió: 5.3
- Audio kodekek: AAC, SBC
- Támogatott protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
- Üzemi frekvencia: 2402-2483.5MHz
- Maximális kimeneti teljesítmény: 4±1dBm (EIRP)
- Bluetooth hatótávolság: 10 m (nyílt térben)
- Frekvencia-válasz tartomány: 20Hz-20KHz
- Hangszóró: φ5mm
- Zenelejátszási idő: kb. 4 óra (70% hangerő)
- Beszélgetési idő: kb. 3 óra (70% hangerő)
- Készenléti idő (csatlakoztatott állapotban): kb. 120 óra
- Akkumulátor kapacitása a fülhallgatóban: 30 mAh
- Akkumulátor kapacitása a tokban: 400 mAh
- Fülhallgató töltési ideje: kb. 1,5 óra
- Tok töltési ideje: kb. 1,5 óra
- Töltési ciklusok száma: kb. 5 ciklus
- Töltőport: USB-C
- Ház bemeneti teljesítmény: 5V / 1A
- Anyag: ABS, PC
- Szín: fekete

A szükséges csend A Joyroom JR-TS1 Cozydots Series TWS fülhallgatók ideálisak azok számára, akik megkönnyebbülést keresnek alvási problémáikra. Akár 24 dB-ig terjedő zajcsökkentési lehetőségeik révén hatékonyan elszigetelheted magad a külső zajoktól, és nyugodtan pihenhetsz. Nyugodt alvás bármilyen helyzetben Az egész éjszakán át tartó kényelmet ezekkel a fülhallgatókkal, akár oldalfekvés esetén is, az ultrakompakt dizájn és a szilikon fülkagylók biztosítják. Az anyag puhasága és rugalmassága tökéletes illeszkedést és kényelmet garantál, függetlenül attól, hogy milyen hosszú ideig szeretnéd használni őket. Zavartalan kapcsolat A Bluetooth 5.3 technológia garantálja a TWS Joyroom JR-TS1 Cozydots Series fülhallgatóknak a gyors és stabil kapcsolatot eszközeidhez. Nincsenek késések, nincs megszakítás - csak te és a zenéd, podcastod vagy hangoskönyved, amikor csak akarod. Zene egész éjjel Ezekkel a fülhallgatókkal nem kell gyakori töltéstől tartanod. A hosszú élettartamú akkumulátorok lehetővé teszik, hogy akár 4 órán át hallgass zenét, és a tok akár 5-ször is feltöltheti a fülhallgatókat. Ez azt jelenti, hogy a Joyroom JR-TS1 Cozydots Series tökéletes társ hosszú éjszakákon és nappalokon. Kapcsolódás egyetlen mozdulattal Az átlátszó fedél kinyitásakor történő automatikus csatlakozás a külső eszközökhöz megkönnyíti a fülhallgatók használatát. Legyen szó okostelefonról, tabletről vagy TV-ről, a TWS Joyroom JR-TS1 Cozydots Series fülhallgatók gyorsan csatlakoznak hozzád.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett