Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116776473 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-PBC06 mini powerbank beépített USB-C / Lightning kábelekkel 30W 10000mAh - lila


Cikkszám: JR-PBC06 | EAN/Vonalkód: 6956116776473 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-PBC06 mini powerbank beépített USB-C / Lightning kábelekkel 30W 10000mAh - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom powerbank 30W 10000mAh beépített Lightning és USB-C kábelekkel, lila (JR-PBC06)

Fedezz fel egy forradalmi mobil energiaforrást - a Joyroom 30W teljesítményű, 10,000mAh kapacitású powerbankot. Ne köss kompromisszumokat, ne ismerj határokat - ez a tökéletes megoldás mindenkinek, aki a megbízhatóságot és a gyorsaságot egy kompakt eszközben értékeli.

Fő előnyök:
- 30W gyors töltés: A 30W-os PD technológiának köszönhetően a powerbankunk négyszer gyorsabb töltést biztosít, lehetővé téve, hogy azonnal feltöltsd a telefonokat, tableteket és laptopokat.
- Két beépített kábel: Az integrált Lightning és USB-C kábelek révén powerbankunk kompatibilis különböző IP/Android eszközökkel, megszüntetve az extra kábelek hordozásának szükségességét.
- Kétirányú töltés támogatása: Az USB-C port és kábel lehetővé teszi, hogy egyszerre töltsd a csatlakoztatott eszközöket és magát a powerbankot is, biztosítva a teljes rugalmasságot.
- 4 bemenet és kimenet: Két bemenet és négy kimenet révén powerbankunk lehetővé teszi akár négy eszköz egyidejű töltését, tökéletes útitárssá téve.
- 10000mAh kompakt méret: Impozáns akkumulátor kapacitása ellenére powerbankunk kis méretű, így könnyen hordozható, bárhová is szükséged van extra energiára.
- Intelligens kijelző: A nagy digitális kijelző lehetővé teszi, hogy gyorsan ellenőrizd a fennmaradó energia mennyiségét, mindig szemmel tartva az akkumulátor állapotát.
- Gyors töltési protokoll támogatás: Powerbankunk támogatja a QC3.0, PD30W, PPS25W, SCP22.5W protokollokat, biztosítva a legmagasabb töltési hatékonyságot.

Specifikáció:
- Akkumulátor: Polimer lítium
- Kapacitás: 10000mAh (37Wh)
- USB-C bemenet: 5V=3A, 9V=2A, 12V=1.5A
- USB-C kimenet: 5V=3A,9V=2A,12V=1.5A
- USB-A kimenet: 10V=2.25A, 5V=3A, 9V=2A, 12V=1.5A
- Lightning kimenet: 5V=2.4A
- Támogatott gyors töltési protokollok: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Anyag: Tűzálló PC+ABS anyagból készült ház
- Méret: 1176527mm
- Súly: 240g

30W gyors töltés - többé nem kell várni!
A PD 30W technológia hihetetlenül gyors töltést garantál, lehetővé téve még a legújabb telefonok, tabletek és laptopok villámgyors feltöltését. Ne pazarold az idődet hosszú töltésekre - a Joyroom powerbank JR-PBC06 segítségével több időt nyersz kedvenc eszközeid használatára.

Két beépített kábel - kényelmes és univerzális
Felejtsd el a hosszú kábeleres keresést! Az integrált Lightning és USB-C kábelek révén powerbankunk kész arra, hogy különböző IP/Android eszközökkel használhassuk. Kényelmes, kompakt és mindig kéznél!

Kétirányú töltés támogatás - rugalmasság a kezedben
Az innovatív technológiánk lehetővé teszi, hogy egyszerre töltsd a csatlakoztatott eszközöket és magát a powerbankot is. Ez ideális megoldás azoknak, akiknek folyamatos energiaellátásra van szükségük.

4 bemenet és kimenet - energia minden eszközhöz
Akár négy eszközt is egyszerre működtethetsz a két bemenet és négy kimenet révén. Akár utazol, akár dolgozol, powerbankunk megbízható energiát biztosít minden eszközödhöz.

Kompakt méret 10000mAh - energia a zsebedben
Impozáns 10,000mAh kapacitása ellenére powerbankunk kicsi és könnyű, így könnyen hordozhatod bárhová, ahol extra energiára van szükséged. A tökéletes társ utazáshoz és mindennapi használatra!

Intelligens kijelző - mindig ellenőrzés alatt
A nagy digitális kijelző lehetővé teszi, hogy gyorsan ellenőrizd a fennmaradó energia mennyiségét, teljes ellenőrzést adva az akkumulátor állapota felett. Ne hagyd, hogy az akkumulátor hiánya megakadályozza eszközeid használatát!

Gyors töltési protokoll támogatás - legmagasabb teljesítmény
Powerbankunk támogatja a legmodernebb gyors töltési protokollokat, biztosítva a maximális teljesítményt és az optimális töltési élményt eszközeid számára. Megbízhatóság a legmagasabb szinten!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett