Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237119377 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-K12 stylus (fehér)


Cikkszám: JR-K12 White | EAN/Vonalkód: 6941237119377 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-K12 stylus (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-K12 stylus (fehér). Tegye könnyűvé a rajzolást és írást az érintőképernyős eszközökön. A Joyroom stylus simaságot és precizitást biztosít, így pontos munkát végezhet vele. Emellett nem kell aggódnia a munka váratlan megszakítása miatt sem, mivel a stylus akár 12 órás működési idővel rendelkezik!

Használati kényelem
A Joyroom stylus-t a kényelem szem előtt tartásával tervezték, így akár két üzemmód közül is választhat. Emellett egy véletlen érintés elleni védelemmel is felszerelték, amely kiválasztott hardvermodelleken működik. Továbbá, hogy megkönnyítse a szállítást iPad-ekkel, a stylus-t a készülék oldalához lehet rögzíteni (csak az iPad Pro 11" és iPad Pro 12.9" modellekkel működik).

Precizitás és pontosság
A Joyroom stylus kiváló munkapontosággal tűnik ki, így tökéletes ujjhegy-helyettesítő. Emellett fokozott érzékenységet és pontosabb jelet mutat, így nem kell aggódnia a késlekedések vagy megszakítások miatt.

Hosszú működési idő
A Joyroom eszközt egy 110 mA-es akkumulátorral szerelték fel, amelynek köszönhetően akár 12 órán át is működhet! Ráadásul mindössze 90 perc alatt feltöltheti. Használatához nem szükséges további alkalmazásokat telepíteni, csak kapcsolja be, és máris használatra kész! Továbbá az energiamegtakarítás érdekében 30 perc után alvó módba kerül.

Kiváló kompatibilitás
A Joyroom JR-K12 stylust bármilyen választott hardveren használhatja, mivel számos érintőképernyős eszközzel kompatibilis. Emellett tökéletesen működik az Apple márkájú hardvereken és az Android szoftverrel rendelkező eszközökön egyaránt. A Joyroom segítségével nem kell korlátoznia magát!

Tartalma:
- Stylus toll
- Cserehegy x 1
- USB-C töltőkábel x 1
- Használati útmutató

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-K12

Anyag: Alumínium ötvözet

Tollhegy átmérője: 2,0 mm

Hossz: 165,5 mm

Akkumulátor kapacitás: 110 mA

Töltési idő: 90 perc

Működési idő: 12 óra

Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett