Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116703370 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-FV1 okosóra (Fekete)


Cikkszám: JR-FV1 | EAN/Vonalkód: 6956116703370 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-FV1 okosóra (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-FV1 okosóra (fekete).
Megbízható okosórát keresel, amely veled tart a mindennapi tevékenységeid során? A Joyroom JR-FV1 a tökéletes választás! A 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzője még napos időben is lenyűgöző képminőséget biztosít. Több mint 110 sportmódot és számos praktikus egészségügyi monitorozó funkciót kínál. 1 ATM-ig vízálló és akár 20 napos üzemidővel rendelkezik.

AMOLED kijelző
Az okosóra 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 466 x 466 pixeles felbontást kínál. Ez rendkívül éles és részletes képet biztosít a felhasználóknak. Az AMOLED képernyő mély feketéket és élénk színeket nyújt, így bármilyen információ vagy grafikai elem jól látható napfényben is. Ezenkívül a kijelző magas fényereje (326 ppi) biztosítja az olvashatóságot különböző fényviszonyok között.

Egészség felügyelete alatt
A Joyroom JR-FV1 állandóan gondoskodik egészségedről és jóllétedről. Fejlett monitorozási funkciókkal, beleértve a 24 órás pulzusmérést, oxigénszintmérést és stresszszint monitorozást, az óra valós időben nyújt teljes képet egészségedről. Emellett menstruációs naptárt és alvásmonitorozást is kínál az alvás minőségének és hosszának nyomon követéséhez, lehetővé téve az alvási szokások jobbítását.

Válassz több sportmódból
A JR-FV1 okosóra elengedhetetlen társ minden fizikai aktivitás rajongó számára, több mint 110 sportmóddal. Legyen szó futásról, úszásról, kerékpározásról vagy más tevékenységekről, mindig megtalálod a megfelelő módot az igényeidhez. Fejlett érzékelőivel és pontos méréseivel a Joyroom JR-FV1 nemcsak monitorozza sportteljesítményedet, hanem segít is az elemzésében, támogatva téged az edzés minden szakaszában.

Bármire készen
Semmi ne állítson meg! Az akár 10 méter (1 ATM) vízállósági besorolással magabiztosan használhatod az okosórát úszás, futás közben vagy akár a zuhany alatt. Nem kell aggódnod az ázás vagy a sérülés miatt - a JR-FV1-t aktív életmódhoz tervezték.

Akár 20 napos üzemidő
A Joyroom JR-FV1 lenyűgözi kiemelkedő teljesítményével. Nagy kapacitású akkumulátorával akár 20 napos használatot is biztosít egyetlen töltéssel, így hosszan tartó használatra készen áll anélkül, hogy gyakran kellene tölteni. Amikor ideje újratölteni, körülbelül 2 óra alatt készen áll az újabb akcióra.

Kapcsolatban maradás másokkal
A csuklóról közvetlenül fogadható és elutasítható hívásoknak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhatsz, még útközben is. Az értesítési megjelenítés funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan megnézd a szöveges üzeneteket, e-maileket és alkalmazás értesítéseket anélkül, hogy elő kéne venned a telefonodat. Tapasztald meg, milyen kényelmes!

További kényelmi funkciók
A Joyroom JR-FV1 okosóra számos olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik mindennapjaidat. Az aktuális időjárás ellenőrzési lehetősége segítségével mindig felkészülhetsz a változó időjárási körülményekre, az ébresztőóra pedig segít a nap megfelelő időben történő elindításában. A telefonkereső funkcióval gyorsan megtalálhatod az elveszett telefont, és az okosóra kameravezérlésével még könnyebbé válik a fényképezés.

Gyártó: Joyroom
Modell: JR-FV1
BT verzió: BT 5.3
Hatótáv: 10 m
Memória: 128 MB
Vízállóság: 1 ATM (10 méterig)
Képernyő: AMOLED
Képernyő méret: 1,43"
Képernyő fényerő: 326 ppi
Képernyő felbontás: 466 x 466 p
Sportmódok száma: 110+
Töltési idő: körülbelül 2 óra
Tipikus használati idő: körülbelül 20 nap
Készenléti idő (töltött állapotban): körülbelül 30-40 nap
Akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Töltési bemenet: 5V⎓1A
Szíj méretek: 200 x 22 mm
Teljes méretek: 47.5 x 11.3 mm
Váz anyaga: Cinkötvözet + ABS
Súly: Kb. 63 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett